D dicle2102 Aktif Üye Mesajlar 106 Dün 00:05 da #1 Eğitim onaylanmış mı gideyim mi bilemedim. İlçe il onay vermiş. Bakanlık işlemde diyor. Ne yapacağımı şaşırdım
Eğitim onaylanmış mı gideyim mi bilemedim. İlçe il onay vermiş. Bakanlık işlemde diyor. Ne yapacağımı şaşırdım
acipinarli Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 3,254 Dün 07:20 da #3 Bakanlığın son onay tarihi ne zaman?
aybr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 730 Dün 08:26 da #5 Okul İlçe otomatik onay İl ve Bakanlık görevli tarafından oanylanıyor.İptal sebebi yazıyordur. Yüzde 99 kontenjan yazıyordur.
Okul İlçe otomatik onay İl ve Bakanlık görevli tarafından oanylanıyor.İptal sebebi yazıyordur. Yüzde 99 kontenjan yazıyordur.
isikayhan Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 5,193 Dün 08:27 da #6 mmercan' Alıntı: İki onay almış iptal edilmiş. Genişletmek için tıkla ... B - Bekliyor O - Onaylandı İ - İşlemde R - Reddedildi
mmercan' Alıntı: İki onay almış iptal edilmiş. Genişletmek için tıkla ... B - Bekliyor O - Onaylandı İ - İşlemde R - Reddedildi
narses Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 738 Dün 21:10 da #7 dicle2102' Alıntı: Eğitim onaylanmış mı gideyim mi bilemedim. İlçe il onay vermiş. Bakanlık işlemde diyor. Ne yapacağımı şaşırdım Genişletmek için tıkla ... hangi eğitim bazen son şıkta red geliyor
dicle2102' Alıntı: Eğitim onaylanmış mı gideyim mi bilemedim. İlçe il onay vermiş. Bakanlık işlemde diyor. Ne yapacağımı şaşırdım Genişletmek için tıkla ... hangi eğitim bazen son şıkta red geliyor
amip33 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,991 Dün 21:22 da #8 Hocam "işlemde" demek. %90 onaylanır. %10 eğitim iptal olur.(Genel iptal)