by_quadran
Aktif Üye
Arkadaşlar Network Kursu (BTT ve CCNA Discovery 1) kursuna başvurdum kurs çıktı fakat yer olarak Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü - MERKEZE BAĞLI TAŞRA / BAKANLIK yazıyor burası nerede acaba bilgisi olan varmı?
muratbdg' Alıntı:HİZMETİÇİ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ (Bakanlık, Merkeze bağlı taşra)
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: HİZMETİÇİ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ
Adresi : ANKARA HİZMETİÇİ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ BAŞKENT ÖĞRETMENEVİ YANI TEKNİKOKULLAR YENİMAHALLE/ANKARA
Telefon Numarası: 312 213 63 06
Faks Numarası : 312 212 74 28
Hocam muhtemelen burası![]()
Peki hocam siz daha önce burada kursa katıldınızmı?ali_cmen' Alıntı:muratbdg' Alıntı:HİZMETİÇİ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ (Bakanlık, Merkeze bağlı taşra)
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: HİZMETİÇİ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ
Adresi : ANKARA HİZMETİÇİ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ BAŞKENT ÖĞRETMENEVİ YANI TEKNİKOKULLAR YENİMAHALLE/ANKARA
Telefon Numarası: 312 213 63 06
Faks Numarası : 312 212 74 28
Hocam muhtemelen burası![]()
EĞİTEK'in yanında, 1. Akşam Sanat okulu'nun içinde. Gazi Üniversitesi ana kampüse giden yolun başlangıcında.
Yiyecek, içecek sana ait. Başkent Öğretmen evi fiyatları fahiş. Kurs bittikten 2 ay sonra alırsın yolluk yevmiyeyi. Diğer HİE'ler kurs bitiminde hemen veriyor yolluk yevmiyeyi Ankara HİE geç yapıyor. Öğle yemeklerini tabldotçulardan yiyerek biraz daha ucuza getirebilirsin kursu, diğer kurumların misafirhanelerinde kalarak da yatacak yeri.