hizlial.com dan uzak durun

Kodla Büyü

atacan2

Aktif Üye
Mesajlar
223
Ellerinde olmayan ürünleri satıyorlar, Sonrada ellerinde olmadığını 9 gün sonra fark ediyorlar.
Ücretide artık ne zaman iade ederler orasıda meçul.
Siz siz olun hizlial.com dan uzakdurun. :verymad:
 
Bu açtığınız konunun bağlantısını gönderin hocam onlara, size bir özür borçlular.
 
hocam bir sefer sorun yaşadınız diye ortalığı yakmanın almeni ne ? ben 3-4 yıldır hızlı al dan alıyorum ve gayet memnunum bir kere elleinde olmayan ürün sorunu yaşadım. onda da aradılar ürünün gelmesini beklermisiniz yoksa sizin için iptal mı edelim dediler. fiyat olarak ta çok memnunum şikeytinizi onlara iletin özür dilerler.
 
bende yaklasık 5-6 senedir alısveris yaparım hızlıaldan, herhangi bi problem yasamadım.

Ama bence bize denk gelmiyor problemli ürünler, daha once de benzer sikayetler okumustum konuyu acan arkadasa katılıyorum.
 
Valla bende 2-3 defa aldım hiç sorun yaşamadım... Hatta Kargonun ertesi gün elime ulaştığı bile oldu.
 
bende hızlıal.com la sıkıntı yaşadım. 640 gb taşınabilir hdd aldım. 1 yıl sonra arıza yaptı. teknik servisi sormak için mail attığımda bize yollayın dediler. yolladım 45 gün geçti. arada işlemleriniz devam ediyor, gerekli görüşmeler sürüyor diye mailler attılar. bi türlü telefondan ulaşılamıyor. kızıp mail attığımda yeni ürün yollayacağız dediler. sonra da para iadesi yapacaz dediler. (aldığımda hdd 130 tl idi şimdi 250 tl) kabul etmedim yeni ürün istedim lakin parayı taksitle kredi kartına geri yüklediler. kaymakamlıktaki hakem heyetine şikayet ettim 3 ay sonra ürün değişimi çıktı.15 günlük itiraz süresini bekliyorum. itiraz edip mahkemeye gitmezlerse yeni ürün verecekler.ne kadar adiler...
aldığımda hdd 130 tl idi şimdi 250 tl bunun hesabını yapıyorlar
 
Ben de evim.netten 2 sipariş verdim biri 10 günde geldi diğeri 20 gün oldu hala gelmedi. Mesaj atıyorum bana otomatik cevap yolluyorlar. Yarın tel ile arayacağım...
 
webdenal da sorun yaşayan var mı? Artık hepsiburada dan soğudum alternatif arıyorum. Bütün e-ticaret siteleri ellerinde olmayan ürünleri satar bilginize. Çoğunda artık depo bile yok. Tedarikçiden direk hepsiburada etiketiyle geliyor ürün. Yoksa o kadar çeşitliliğe depo mu dayanır.
 
Geri
Üst