share_' Alıntı:
ronn' Alıntı:
share_' Alıntı:
o dönemin sivas valisi inönünün danışmanıdır.inanmayan araştırsın. iktidarı devirmek için bu ülkede danıştay basılıp hakimler öldürüldü.ölenlerde öldürülenlerle aynı görüşte düşünün. yeri geldiğinde aynı ideolojiye sahip insanları gözden çıkaran bir zihniyet. sivasta öldürülen 37 insanda danıştay hakimleriyle aynı kaderi yaşamış yazılanlara bakılırsa. başbağlarda aynı kişilerin işi. akit, zaman gibi gazeteler eskiden yoktu bizde bunları öğrenemiyorduk.bazılarının bu gazetelere kin duyması, yayınların kimleri ne derece rahatsız ettiğini siz düşünün.yarası olanlar öyle gocunuyor ki tutar dalları kalmıyor.akit gazetesi güzel konuya değinmiş, alkışlıyorum...ilgililerden yalanlama gelmezse bu konuya daha sonra çok ekleme yapacağım.
Arkadaşım elinde bişeler varsa gider savcılığa verirsin. Maşallah ne çok şey biliyonuz nasıl gizemli bazı arkadaşlar valla hayranlıkla izliyorum
yazdıklarımı savcıyı bırak küçük bir google araştırmasıyla sende doğrulayabilirsin. hodri meydan...valinin inönünün danışmanı olduğunu,danıştay saldırısını yapan ve tezgahlayanların fikir babalarını, başbağlar davasının mahkemesinin nasıl savsaklandığını....
Hani google'dan iddianame hazırlamak doğru değildi.
Dönemin hükümetini suçluyorsun, hükümeti düşürmek için komplo kurulur diyorsun.
Hükümet kendini düşürmek için kendi fikrinden insanları mı öldürttü.
...
Cuma namazından çıkıp da öyle bir taşkınlık yapılacağına ben vali olsam ihtimal vermezdim,
ayrıca öyle siyasi düşünüyor ki insanlar o olaylar olurken, polisi, itfayecisi, orada toplanan halk hükümet tarafından değil, bizzat şahsi olarak siyasi görüşünü mesleğinin önüne geçiren devlet memurları tarafından savsaklanıyor, yani hükümet, vali gaflet ediyor, cumadan çıkan insanlardan öyle birşey beklemiyor, ama orada bulunan polisi, itfayecisi vs. vs. siyasi görüşünden dolayı oradaki halka değil de, oteldekilere tepkili maalesef bu ihmal birinci gafletten daha kötü
...
Başbağlar ise ayrı bir acı
solcuların hesaplaşması gereken çok konu var, onlara hiç sıra gelmiyor maalesef bu da bir gerçek
PKK solcuların, Alevilerin, ateistlerin öcünü alıyor,
Solcular sormuyor sana ne oluyor diye, Aleviler sormuyor
ateistler zaten sormasın
PKK'yı yaratan sol zihniyettir, sosyalist zihniyettir
Bugün maalesef MAALESEF sosyalist zihniyetin yaptığı hatayı
KİM TEKRAR EDİYOR BİLİYOR MUSUNUZ
Muhafazakarları liberallerin kuyruğuna takan bir kısım insanlar
Ak Parti, cemaat namlı bir yapı, bu gazeteler farklı dozajlarda BU HATAYI TEKRAR EDİYORLAR
Ben uyarıyorum,