Hepsi Yandı Raporu Sahte

Kodla Büyü
share_' Alıntı:
pisagorean' Alıntı:
Orada ölen insanlar aslında ülkeyi bizzat bunalıma sürükleyen fikirlerin savunucuları ve insanımıza aşılayanıydılar. Kendi tuzaklarına düştüler o ayrı mesele. Fikirlerinin nasıl insanları insanlıktan çıkardığını görmüş oldular ama hayatlarını verdiler.

:+1:
Allah'ın (c.c) nezdinde, eğer ki sizler Müslümansanız ve de Müslümanlık buysa ben Müslüman değilim. Yerim yurdum belli, isteyene açık adres de verebilirim, ikinize söylüyorum gelin beni de yakın belki Cennete gidersiniz! Eğer gelmezseniz mekanınız Cehennem olsun!

olay yanlış anlaşıldı. bu olay kara bir lekedir. bu ülkede din üzerinden her türlü şey yaptirilabilir halka. dün canlı canli insan yaktırdilar bugün de dini alet ederek iktidar sahibi oldular. o gün orada laiklik karsiti slogan atanlar bugün devletin basinda.

Şurdaki yorumların bazılarına bakınca eğitmliler böyleyse cahillerden Allah korusun diyorum yıllardan beri bu ülkenin ve müslümanların üzerinde dönen entriklerdan habersiz sadece karanlıkta iybne arayan kötrler gibi bazıları yani öyle bir ülkedeyiz ki özzet olarak imamın keçisi çalınır imam keçi çaldı olur kopasıca dilini dine uzat da nasıl ne bahane bulursan bul öldüğündede utanıp sıkılmadan getiriler o dil uzattığın dindarların önüne leşini koyarlar namaz kılınsın diye biraaz insaflı olun araştırıp öğrenmeden her yapılanı kim nasıl yaptı demeden her Allahuekber diyeni müslümanmıdır değilmidir öğrenmeden dine mal etmeyin vabliş ağırdır bu ülkede yıllarca imamlık yapan misyonerler oldu araştırın öğrenin sırf provake etmek için islami toplantılarakatılan şerefsiz aşağılık islam düşmanları oldu bunlar tespit edildi birer birer niye gerçekler bu kadar zorunuza gidiyor çünkü istiyosunuz ki insanlar dinden soğusun kültüründen özündfen uzaklaşsın batının uşağı olsun bıu ülkeyi yurt etmek için şehit olan kınalı kuzların kemiklerini sızlamayacak hevesleri kursaklarında kalacak avrupanın ve içimizdeki avrupa uşaklarının heveslenmesin kimse

share_' Alıntı:
pisagorean' Alıntı:
Orada ölen insanlar aslında ülkeyi bizzat bunalıma sürükleyen fikirlerin savunucuları ve insanımıza aşılayanıydılar. Kendi tuzaklarına düştüler o ayrı mesele. Fikirlerinin nasıl insanları insanlıktan çıkardığını görmüş oldular ama hayatlarını verdiler.

..
düşüncelerinden dolayı ölen insalar için; YAKILMAYI HAK ETTİLER diye düşünen kişinin de bunu takdir edenin de öğretmen olduğunu görmekten bir öğretmen olarak utanıyorum. yazık sizin aldığınız eğitime, yazık sizin yetiştireceğiniz bireylere verdiğiniz eğitime...

Hocam ben yukarıda hakkettiler diye bir ifade göremedim kusura bakmayın iyi okursanız kendi kazdıkları kuyuya düştüler diyor arkadaş
hiç bir birey suçludaolsa yargılanmadan cezalandırılamaz ve suçlularında cezasını yargıçlar verir yargularlar biryler yargılayıp ceza verilmeye başlandıysa işte orada anarşi çımıştır ama ülkede kimin kimi yargıladığı kimin kime ceza verdiği belli değilken sırf birileri çıkıp tekbir getirerek oteli yaktı diye msülümanlara mal etmek bu olayları insafsızlıktır

share_' Alıntı:
ronn' Alıntı:
share_' Alıntı:
o dönemin sivas valisi inönünün danışmanıdır.inanmayan araştırsın. iktidarı devirmek için bu ülkede danıştay basılıp hakimler öldürüldü.ölenlerde öldürülenlerle aynı görüşte düşünün. yeri geldiğinde aynı ideolojiye sahip insanları gözden çıkaran bir zihniyet. sivasta öldürülen 37 insanda danıştay hakimleriyle aynı kaderi yaşamış yazılanlara bakılırsa. başbağlarda aynı kişilerin işi. akit, zaman gibi gazeteler eskiden yoktu bizde bunları öğrenemiyorduk.bazılarının bu gazetelere kin duyması, yayınların kimleri ne derece rahatsız ettiğini siz düşünün.yarası olanlar öyle gocunuyor ki tutar dalları kalmıyor.akit gazetesi güzel konuya değinmiş, alkışlıyorum...ilgililerden yalanlama gelmezse bu konuya daha sonra çok ekleme yapacağım.

Arkadaşım elinde bişeler varsa gider savcılığa verirsin. Maşallah ne çok şey biliyonuz nasıl gizemli bazı arkadaşlar valla hayranlıkla izliyorum

yazdıklarımı savcıyı bırak küçük bir google araştırmasıyla sende doğrulayabilirsin. hodri meydan...valinin inönünün danışmanı olduğunu,danıştay saldırısını yapan ve tezgahlayanların fikir babalarını, başbağlar davasının mahkemesinin nasıl savsaklandığını....

Hani google'dan iddianame hazırlamak doğru değildi.

Dönemin hükümetini suçluyorsun, hükümeti düşürmek için komplo kurulur diyorsun.

Hükümet kendini düşürmek için kendi fikrinden insanları mı öldürttü.

...

Cuma namazından çıkıp da öyle bir taşkınlık yapılacağına ben vali olsam ihtimal vermezdim,

ayrıca öyle siyasi düşünüyor ki insanlar o olaylar olurken, polisi, itfayecisi, orada toplanan halk hükümet tarafından değil, bizzat şahsi olarak siyasi görüşünü mesleğinin önüne geçiren devlet memurları tarafından savsaklanıyor, yani hükümet, vali gaflet ediyor, cumadan çıkan insanlardan öyle birşey beklemiyor, ama orada bulunan polisi, itfayecisi vs. vs. siyasi görüşünden dolayı oradaki halka değil de, oteldekilere tepkili maalesef bu ihmal birinci gafletten daha kötü

...

Başbağlar ise ayrı bir acı

solcuların hesaplaşması gereken çok konu var, onlara hiç sıra gelmiyor maalesef bu da bir gerçek

PKK solcuların, Alevilerin, ateistlerin öcünü alıyor,

Solcular sormuyor sana ne oluyor diye, Aleviler sormuyor

ateistler zaten sormasın

PKK'yı yaratan sol zihniyettir, sosyalist zihniyettir

Bugün maalesef MAALESEF sosyalist zihniyetin yaptığı hatayı

KİM TEKRAR EDİYOR BİLİYOR MUSUNUZ

Muhafazakarları liberallerin kuyruğuna takan bir kısım insanlar

Ak Parti, cemaat namlı bir yapı, bu gazeteler farklı dozajlarda BU HATAYI TEKRAR EDİYORLAR

Ben uyarıyorum,

share_' Alıntı:
pisagorean' Alıntı:

Yani onlar gösteri yapanların, gösteri yapanları savunanların evlerini yakacaklardı,

ama diğerleri erken davrandı, durumu faketti

onlar da kendi tuzaklarına düştüler

öyle mi???

...

Yanan insanlarla aynı fikirde olmayabilirsiniz, ben de değilim, bunu dile getirebilirsiniz, fikirlerini eleştirebilirsiniz ama siz suç ihdas etmeye çalışıyorsunuz, suç uydurmaya çalışıyorsunuz o yanan kişilere. Bana öyle geldi.

Ben onların fikirlerini çok sert şekilde eleştirsem de, siz gibi suç uydurmaya çalışmazdım.

BaRBaRYaN' Alıntı:
share_' Alıntı:
pisagorean' Alıntı:

..
düşüncelerinden dolayı ölen insalar için; YAKILMAYI HAK ETTİLER diye düşünen kişinin de bunu takdir edenin de öğretmen olduğunu görmekten bir öğretmen olarak utanıyorum. yazık sizin aldığınız eğitime, yazık sizin yetiştireceğiniz bireylere verdiğiniz eğitime...
Ben hakettiler demedim sayın hocam. Dine laf atan, insanların inandığı şeylerle dalga geçen de, dine laf atıldı diye o adamı linç etmeye kalkan da aynı kefededir benim için. Biri çıktı birilerinin oyununa geldi insanların inandığı şeylerle dalga geçmeye kalktı, diğerleri de çıktı yine birilerinin oyununa gelip bu adamı yakmaya kalktı. İşte malesef tuzak kuruldu ve iki tarafta tuzağa düştü. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Bu ülkede din üzerine oyunlar oynamayın, din üzerine partiler kurmayın, din üzerine demeçler vermeyin dedi Mustafa Kemal ATATÜRK. Laiklik dedi ama laikliği din elden gidiyo diye algıladı insanları yakan taraf, yakılmaya çalışılanlarda laikliği ateistlik, dinsizlik, dini inançlarla dalga geçmek olarak algıladı. Ben bunu anlatmaya çalıştım bu cümlede.

obsearchver' Alıntı:
solcuların hesaplaşması gereken çok konu var, onlara hiç sıra gelmiyor maalesef bu da bir gerçek

PKK solcuların, Alevilerin, ateistlerin öcünü alıyor,

Solcular sormuyor sana ne oluyor diye, Aleviler sormuyor

ateistler zaten sormasın

PKK'yı yaratan sol zihniyettir, sosyalist zihniyettir

Bugün maalesef MAALESEF sosyalist zihniyetin yaptığı hatayı

KİM TEKRAR EDİYOR BİLİYOR MUSUNUZ

Muhafazakarları liberallerin kuyruğuna takan bir kısım insanlar

Ak Parti, cemaat namlı bir yapı, bu gazeteler farklı dozajlarda BU HATAYI TEKRAR EDİYORLAR

Ben uyarıyorum,

değerli hocam sivas katliamı solcuların mı, yoksa kendi içerisinde fanatikler yaratan sağcıların mı hesaplaşması gereken bir konudur?? ayrıca sağcılar hele bir nazım hikmet'le, denizlerle, 17 yaşında astıkları erdal eren'le, kitaplarında toplumu ve yoksulluğu anlatan sabahattin ali'yle, faili meçhullerle, cezaevlerinde işkence ettikleri masum insanlarla ve daha niceleriyle hesaplaşsınlar.. konu farklı bir yere gidecek ama sağcılar kendi kurdukları ve göğüs gere gere korudukları şu insanlık dışı ve mantıksızlık ötesi sistemle hesaplaşsınlar hele.. 5 kişi yazlarını bodrum'da kışlarını uludağ'da geçirsin diye binlerce kişiyi sömürdüğü, godamanların gökdelenlerinin ve avm'lerinin enerji ihtiyacı karşılansın diye doğanın mahvedildiği, milyonlarca insanın sokaklarda yaşadığı, her kış yüzbinlercesinin soğuktan donarak can verdiği, elmaslarını ve altınlarını sömürdükleri afrika'da bebeklerin açlıktan öldüğü ve sebebini de kuraklık olarak gösterdiği, her yıl sadece ülkemizde binleri geçen sayıda işçinin iş kazalarında öldüğü ve sonra da kader dendiği, oyun çağındaki çocukların ayakkabı boyacılığı yaptığı, hurda - karton - plastik topladığı, güneşin alnında su sattığı, parası olmayan insanların ilaç veya sağlık hizmeti alamayıp basit hastalıklardan öldüğü, adına "Serbest Piyasa" denilen şu saçma ötesi sistemle bir hesaplaşsın sağcılar.. Göğüslerini gere gere hiç bir çıkarı olmadığı halde savundukları sistemi 5 dakika mantık süzgecinden geçirsinler.. solcular siz söylemeseniz de kendi içerisinde hesaplaşmaktadırlar.. zaten bu kadar parçaya bölünmelerinin nedeni de budur.. öyle sağcılar gibi çıkar uğruna tükürdüğünü yalayan, geçmişlerini unutan gruplar değilllerdir, bu şekilde davrananlar da sosyalist değildir.. Örnekleri AKP ve CHP içerisinde vardır isim vermeyeyim..

Pkk konusu niye geldi anlamadım.. pkk'nın ateistlerin alevilerin intikamını falan aldığı yok.. neye hizmet ettiği ortadadır.. nasıl ki hizbullah'la, sivas katliamını gerçekleştirenlerle İslamiyet'i bağdaştırmıyorsak, sosyalizmle de pkk'yı bağdaştırmak kesinlikle yanlıştır.. islamiyet'in içerisinde yanlış algılayıp aşırıya kaçanlar olduğu gibi, sosyalizmin de içerisinde vardır ve bunlar gerçek sosyalistler tarafından dışlanıyorlar ve dışlanmalıdırlar da.. ayrıca yukarıda bir arkadaşın dediği gibi sosyalizmin temelinde ateistlik falan yoktur.. insan ve emeği vardır, emeğin hakkı vardır.. bu noktada islamiyetle de örtüşmektedir.. karşı çıkanlar İhsan Eliaçık'ın konuyla ilgili kitaplarını okuyabilir, netteki videolarını izleyebilirler.. 1 mayısta taksim'e çıkan Anti-Kapitalist Müslümanlar grubunu da hatırlayınız lütfen.. nedense kendilerine burjuva basınında pek yer verilmedi.. ama 1 mayıs sonrası içlerinden bir kısmının herkesten önce gözaltına alınıp bunun basına yansıması merak konusudur.. neyden korkuldu acaba?? islamiyet'in doğru anlaşılıp, yeşil sermayenin çökmesinden mi??

aslında sosyalizmi eleştirirken hep kapitalist öğretilerle düşünüyoruz.. bu şuna benziyor: fenerbahçeli'nin ağzından galatasaray'ı dinlemek yada tersi.. önce en azından "Sosyalizmin Alfabesi" adlı küçücük kitabı okusak kapitalist ekonominin nasıl işlediğini ve sosyalizmin buna karşı ne getirdiğini öğrenmiş oluruz.. yada her şey güzel deniz kum güneş falan diyorsanız boşverin, nasıl olsa kimisi düşüncesinden dolayı diri diri yansın diye, kimisi yorulana kadar eğlensin diye, kimisi de elleri parçalanana kadar çalışsın diye yaratılmış..

Bu Allah adına insan yakan, insan yakmayı savunan, bunu haber yapan ve bu haberi paylaşan herkesin başına 7 sülalesinin başına aynısı gelsin inşallah. Hatta mümkünse gözünün önünde çoluğu çocuğu yansınki ders alacağı varsa alsın ölmeden!

Alevi yazar sevilay yükselirin olay sonrası ilk yorumları:
Yazilanlar dogru ise yazik.İki tarafta kabahatli.1)Sen niye davulcuya bagirip cagirip kovuyorsun 2)Sen nasil muslumansin ki adama saldiriyorsun
Bizim Alevilerin bazilarinda vardir bu sizofrenik bakis.Davulcu benim Alevi oldugumu bile bile caliyor kapimin onunde derler.Yahu kardesim Adam niye gelsin harclik almayacagini bile bile bosu bosuna davulu calsin sana.Deki oyle niye gece gece mesele cikariyorsun.Vur kafani yat
Davulcunun kovulmasini bahane edip adamin evine saldiranlar da kendini musluman sanmasin.Muslumanlik bu degil kardesim.Yaziklar olsun

BBNET
Geri