HEM Bilgisayar işletmenliği kurs sonu işlemleri

Kodla Büyü

alyhoca

Aktif Üye
Arkadaşlar ilk defa bilgisayar işletmenliği kursu açtım sınavları vs yaptım e-yaygın üzerinden notları devamsızlıkları girdim önümüzdeki hafta kurs bitiyor kurs sonunda Yoklama çizelgesi ,kurs defteri ve sınav kağıtlarını idareye teslim etmek dışında yapılacak iş ve işlemler nelerdir?

-Ek-10 dediğimiz herkesin tüm sınav notlarının bulunduğu belge(aslında bütün notları e-yaygına giriyoruz buna gerek yok ama yine de çıktı alıp veriyoruz)
-Uygulamalı sınav yaptıysan onun puan ölçeği.

Merhabalar, seneye halk eğitime geçme ihtimalim var bilgisayar işletmenliği kursu açmamı isteyenler var muhtemelen açılacak ama daha önce hiç halk eğitimde kurs vermedim, bilgisayar işletmenliği kursu için hangi kaynakları kullanıyorsunuz bilgi verir misiniz veya elinizde kaynak varsa paylaşabilir misiniz rica etsem.

Merhabalar, seneye halk eğitime geçme ihtimalim var bilgisayar işletmenliği kursu açmamı isteyenler var muhtemelen açılacak ama daha önce hiç halk eğitimde kurs vermedim, bilgisayar işletmenliği kursu için hangi kaynakları kullanıyorsunuz bilgi verir misiniz veya elinizde kaynak varsa paylaşabilir misiniz rica etsem.
HAKAN YANDIM hocanın "Bilgisayar Öğrenmenin Kısayolu 4" isimli kitabı var onu alabilirsiniz hocam.
Ben de halk eğitime geçtiğimde bir önceki serisi olan Bilgisayarı öğrenmenin kısayolu3 kitabını almıştım o zamanlar çok işime yaramıştı.

ilksms
Geri