netame' Alıntı:225 bin liralık saat takan adam = yetim yoksul hakkı yiyen adam
size de yanlış öğretmişler![]()
:alkis: arkadaşım ne demek "ne alakası var" senin kolunda 70 bin $ lık saat mı var? Hazretleri memur değil mi? Ulan, TOK açın halinden anlamaz diye boşuna dememişler..netame' Alıntı:ne biçim gazete ne biçim haber bu ya, servet düşmanı mıyız biz arkadaş, o adamın kolundaki saatin değeriyle bizim maaşların ne alakası var..
netame' Alıntı:225 bin liralık saat takan adam = yetim yoksul hakkı yiyen adam
Hocam birileri memuru yedi kesin.. ama o saati taktı diye bu adam yedi diyemem ben, kolunuzda siyah asker saatiyle oraya sizi müsteşar diye koysalar 10+10 zam verebilir miydiniz..andariel' Alıntı:netame' Alıntı:225 bin liralık saat takan adam = yetim yoksul hakkı yiyen adam
Yok hocam öyle değil
225 bin liralık saat takan adam = memuru yiyen adamlardan biri
61>34' Alıntı:bir ihtimal hediye verildi diyelim, peki böyle bir hediyeyi kim neden verir :|
valla ha mı çok pollyannasın saatin orjinali 232 BİN DOLAR yurt dışı sitelerinde ülkemizde belki çakması vardır 232 tl ye. ona bakarsan 27bin bile çokktur. kendini inandırmak istedikten sonra.mkankan' Alıntı:Okuduğum bir kaç yerde saatin gerçek eğerinin 27 bin dolar olduğu haberin gerçek olmadığı yazıyor. :shock: