Havuz Partisi! (+16)

Kodla Büyü

ozgurgitarim

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Yaz gelse keşke... Bu soğuk havalar, sıktı artık bünyemi… Sıcaklar gelse de artık, sere serpe…

Memleketime gitmek istiyorum, sıcak şehrime…

En sevdiğim şey, havuza girmek yazları… Sıcak güneşin altında serin sulara atlamak... O cehennem sıcaklarında, serinlemenin bir başka yolu da yok zaten…

Yorgun bedenimdeki her bir hücreyi canlandırmak istiyorum, serin bir havuzun içerisinde…
Havuz… Çocukluğumuzun hayal etkinliği…

Müslüman bir ülkede, Müslüman bir ana babanın, Müslüman oğlunun hayali… Etkinliği…

Nasıl bir çelişkidir anlamıyorum, anlamak da istemiyorum…

Buna yoracak kafa yok bende… Zaten, vura vura kafamıza bu hale getirdiler bizi, yorma beni gerçekler, yaşasın yalan ve aşağılık hayat…

Unisex bir havuzda, arkadaşlar ile doyasıya eğlenmek istiyorum şimdi… Kavurucu sıcaklar ve eğlence… suyundan da koy biraz arkadaşım, suyundan…

Hafta sonu arkadaşlarla havuza gidiyoruz anne, haberin olsun…

Kızların, erkeklerin, bir arada güneşlendiği, yemeklerin yendiği ne güzel bir eğlencedir havuz…

Adam değilsin, hafta da bir havuza gitmezsen…

Etkin ve entel değilsin, pazartesi bronz bir tenle arkadaşlarının, eşinin dostunun karşısına çıkmazsan…

Ay inanılmazdı gerçekten havuz, inim inim inledik eğlenceden, koptuk, yarıldık, gülmekten…

Çivileme, uçaklama, balıklama, balinalama atladım suya…

Stres attım, depresyon fırlattım… Tüm negatif yüklerimi bıraktım suya ve güneşe…

Biraz da yandı bakir tenim, süper oldu gerçekten…

Hassas bir insanım ben, biraz da titiz…

Temizliğe çok dikkat ederim… Temizlik imandan gelir diye bir söz var, işitmişim, bilirim… Okumuş adamım ben, okudum tüm klasikleri ve ezberledim hepsini…

Mıh gibi yazdım tüm yazarların ve karakterlerinin hayatını beynime…

Özümsedim, kanıksadım, benimsedim, anladım, anlattım ve yaşadım…

Raskalnikov’um ben… Kamburuyum Notre Dame’ın…

O dönemi ve bir çok dönemi çok iyi ayıkladım ve süzdüm, kimse aşık atamaz bu konuda benimle…

Hayatımı verdim ben buna kardeşim…

Ha dersen ki Efendimiz ’in hayatı…

Gözlerim dolar benim, müthiş bir saygım var…

Ama, orada dur derim, ona daha zaman var derim… söz onu da okuyacam… bir zaman, onu da okuyacam…

Belim büküldüğünde, bir ayak kubura girdiğinde belki…

Ha dersen ki Kuran-ı Kerim Arapçası ya Meali-Şerifi…

Ama orada da dur derim, orada da dur derim… Ona daha zaman var derim… Söz onu da okuyacam… Ama bir zaman, onu da okuyacam…

Daha bir kere bile Kuran-ı Kerim mealini tam olarak okumama rağmen… Sorarsan, koyarım sağ elimi sol göğsüme, Elhamdülillah Müslümanım…

Hele dursun o, zamanı var onun daha, zamanı var… şu mizah dergisi bir bitsin, kredi borcu, çocuğun okulu, eşeğin semeri…

her türlü güzelliğinden ve nimetinden faydalanmam gerek bu harikulade, enfes, fevkalade, müthiş, doyumsuz, süper, hiper, mega ve inanılmaz hayatın, dünyanın, çirkefin…

Zamanımı çalmasın basit ayrıntılar, lütfen… Lütfen… Lütfen…

Evet, temiz bir adamım ben…

Titiz, hassas, biraz da çağdaş…

O yüzden havuza giriyorum…

Annemin içip de yarım bıraktığı bir bardak suyu içemem ben… İçim kalkar… Suyu döküp, annemin su içtiği tarafı çevirip, öyle içmem lazım gelir suyu…

Kardeşimin kaşığını soktuğu bir tabak yemekten yiyemem ben, iğrenirim, tiksinirim… Biraz pimpirikli ve titizim, yeni bir tabakta, yeni bir kepçe ile konulmuş olması gerekir yemeğin…

Doyduğum zaman, tabağın dibinde kalanlar ise umurumda değil… Efendimizin sünneti diye bir şey var da, ben onu unutmuşum, unutturmuşlar bana…

Bir lokantaya yemek yemeye gittiğimde, peçete ile yeniden siler ve temizlerim, kaşıkları ve çatalları…

Temizlik imandan gelir, biliyorum…

Deodorantlar, kremler, parfümler kullanırım ben… Her bir bölgesinin ayrı bir kremi vardır vücudumun…

Killer, maskeler… Losyonlar…

Öyle temizim yani…

Temiz olduğum için, havuza girip temizleniyorum bir de üstüne…

Cilalayıp parlatıyorum bedenimi…

Adına çağdaşlık derler, eğlence derler, serinleme derler, kıl, tüy, yün derler...

100 tane adamı, günlerce aynı kabın içerisinde kalan, kokmuş, pis bir suyun içerisine sokarlar…

Bir tane adamda kalkıp şunu sormaz: ya bizim ne işimiz var burada kardeşim?

Adı eğlence, adı etkinlik, adı sosyal faaliyet… Uyumuş beyinler, uyutulmuş, uyuşturulmuş beyinler…

Benim, senin onun ve hepimizin beynidir bu…

Ne kadar eğleniyoruz?

Hani temizdim ben?

Tanımadığım, bilmediğim bir adamın, kıllı ve terli ve vücudunun her türlü bölgesini soktuğu bir suya girdim…

Gözümden, kulağımdan girdi… Bazen de yuttum, ooh mis…

Çağdaşım ben, bir de temiz…

Titiz, hassas… İçemem kimsenin, anamın bile, bardağından bir yudum bile su…

Ama girerim o suya hiç umursamadan…

Sonra kıçı değdi adamın o suya, orası, burası…

Dökülen saç ve vücut kılları, aroması oldu çağdaşlığımızın…

suya giren ağız ve vücut salyaları, ana yemeği özgürlüğümüzün...

Bazen işediler o suya çaktırmadan, o da tatlısı oldu gelişmişliğimizin…

Bir tane de değil, onlarca yüzlerce insan yapıyor bunu… Günler boyunca…

İlginç, gerçekten ilginç… İlginç hayatlarda, ilginç kafalar ile yaşıyoruz…

Ne içirmişler bize, ne yedirmişler bilmiyorum…

Ya da hangi havayı soluyoruz…

Mahkeme-i Kübra’nın olacağı o dehşetli güne kadar da bileceğimi, öğrenebileceğimi sanmıyorum…

Diyorlarki, çok cahilsin…klorlanıyor o su…

Evet klorlanıyor…Şoklanan ömrümüz, inançlarımız gibi…

Evet, klorlanıyor, belki… Ayda bir… Belki… Hafta da bir… belki…

Tek fark var arada, şoklama işi her an, her bir saniye ve her seferinde daha da hızlanarak devam ediyor…

Klorlama bir kere…

Allah sonumuzu hayır etsin…

ne oldu hocam fena dolmuşsunuz hayırdır? insanlar istediği gibi yaşayamayacakmı bu memlekette?

katılıyorum çok ama çok gereksiz hem
ne alaka şimdi havuzdur kızlı erkeklidir falan

çağdaşlık hijyen ve havuz denklemi
valla okuyunca (kusuruma bakma) aklıma tek laf geldi "ne alaka islam - çağdaşlık - havuz"

Fırsat bulabilirsek yılda 1-2 gün havuza girerdik.Onu da yasaklayacaklar galiba,yol yapıyolar :)

2014 yılının daha yıl bitmeden kazanan ilk "en"i belli oldu
yılın en gereksiz yazısı
cem yılmazın dedikleri geldi aklıma
insanın havuzla ne problemi olur ki ya girip yüzersin yada uzaktan işersin

ankaralı arkadaş sanırım???havuz kültürü gelişkin..biz İZMİRLİ'LER havuzu değil EGE nin serin sularını tercih ederiz...hem suyun kaldırma kuvveti daha etkilidir..:)

spider23' Alıntı:
ankaralı arkadaş sanırım???havuz kültürü gelişkin..biz İZMİRLİ'LER havuzu değil EGE nin serin sularını tercih ederiz...hem suyun kaldırma kuvveti daha etkilidir..:)
biz mersinliler de öyle :D eşim de izmirli :=)

Re: Ynt: Havuz Partisi! (+16)

Her satırına katılıyorum. Çok güzel bir yazı olmuş.

Tebrik ederim hocam
Arkadaşlar işin belki dalgasındalar ama çok ciddi mesajlar vermişsiniz.İnşaallah okuyan ve kendindeki yanlışı gören kalpler olur da hayrı sizlere de dokunur.Sağ elimi sol göğsüme götürüyorum ve mesajı anladığımı söylüyorum.Eeee ne diyelim bir kıssa bin hisse almasını bilene

cehcah' Alıntı:
Geniş meşrepliler saldırmış hemen, adam hissiyatını paylaşmış, burada yılmaz özil gibilerin yazıları paylaşılıyor ama her malın bir müşterisi vardır hesabı, abuk subuk yazmıyoruz. Adam içinden geleni yazmış, bence tamda doğruları ifade ediyor.

Merak etmeyin, kimse sizi karma plajlarınızdan, havuzlarınız dan alıkoymaz, adam twiter facebook yazmış, korkmayın aym şimdilik sazı eline aldı, ama telleri çürük.

Serbest kürsü, istediğini söyleyebilir, düşünebilir. Sana göre doğru, başkasına göre yanlış.

Ama yazdıklarınızla, yazıyı eleştirenlerden pek bi farkınız kalmıyor bilmem farkında mısınız?

Selamlar

bırakın bu işleri memlekette insanlık ölmüş dürüstlük yok olmuş adalet bir birine girmiş
Siz hala horoz döğüştürüyorsunuz.

özgürgitarim hocamın tüm yazılarını severek okurum bu yazıda çok güzel olmuş biraz uzun olduğu için ve bazılarının bam teline dokunduğu için olsa gerek yılın en gereksiz yazısı olarak yaftalanmış,
eleştiri toplumu olduk çıktık zaten birşey önümüze konulur bizde onu eleştiririz bu bazen bir yemek olur bazen giyim kuşam bazen şarkı söyleyen birileri bazende böyle gereksiz denilen yazılar ...

Burda hemen hepimizin mensubu olduğu dinin gerekleri belli, bazı şeyleri hatırlatanlar yeni bir şey çıkarmış olmuyorlar, bozulmaya kızmaya gerek yok diye düşünüyorum ki Müslüman hatırlatmakla da yükümlüdür.
Hepimizin eksikleri var, yapamadıkları; ama yapamadıklarımızı yok saymak, hepten inkar etmek de doğru değil işte.

cehcah' Alıntı:
Geniş meşrepliler saldırmış hemen, adam hissiyatını paylaşmış, burada yılmaz özil gibilerin yazıları paylaşılıyor ama her malın bir müşterisi vardır hesabı, abuk subuk yazmıyoruz. Adam içinden geleni yazmış, bence tamda doğruları ifade ediyor.

Merak etmeyin, kimse sizi karma plajlarınızdan, havuzlarınız dan alıkoymaz, adam twiter facebook yazmış, korkmayın aym şimdilik sazı eline aldı, ama telleri çürük.

sensin geniş meşrepli terbiyeli ol

Malesef fikirlere saygı duymayı öğrenemedik. yazı hoşumuza gider yada gitmez.%99 müslüman olan bir ülkede bu satırlar yadırganıyorsa o yüzdeyle ilgili bir sıkıntı var demektir. günahlar biz insanlar için o ayrı bişey. günahkar olabiliriz. fakat inkar edemeyeceğimiz gerçekler var.
hayırlısı olsun..

bu ülkede insan kalitesi düşüyorsa bunu sorgulamak gerekir. bu ülkede tv kanalları ülkenin ahlaki çöküntüsüne yol açmıyor mu? toplumun %99 u müslüman diyoruz ama yolsuzuzluk, hırsızlık, torpil, domuz etinin serbet olması, zinanın suç olmaktan çıkmasına ses çıkarmıyoruz. fatmagülün suçu ne dizine tepki koyan kanal 7 sonra bu diziyi kendisi oynatıyorsa birileri bu topluma yön veriyordur demektir. ülkede ne ahlak kadı ne dürütlük nede allah korkusu. kul hakkı yemek, devlet malını sömürmek artık normal bir davranış haline gelmiş durumda.

kendi hırsızına ses çıkarmayan bir toplum gelip başkasına ahlak kuralı anlatmasın.

ozzzzz80' Alıntı:
cehcah' Alıntı:

sensin geniş meşrepli terbiyeli ol

hocam hiç takma,çocuğun havuza girmek istemesinden rahatsız olup yazılan yazıyı savunan kişinin meşrepi bile olmaz.

Ya sokakta caddede kadinlarin dolasmasina ne demeli okullarda kizli erkekli marketler hepten unisex maazallah ben girmiyom hic kimbilir ne yapiyorlar raflarin arasinda hele otobuslerde off hepiniz cehennemde catir cutur kütür kütür
Bkz camide grup ***
bkz dinci kafasi

bu hükümet domuz etinin satışını serbest bırakmış zinayı suç olmaktan çıkarmış tv kanallarında ki ahlaksızlıklara göz yummuş, hertürlü torpil, yolsuzluk, usulsüzlük yapmış bunları görmezden gel hatta otur destekle sonra millete geniş meşrepli diyeceksin. biz bu ülkede kimin ne kadar geniş olduğunu gördük. kimlerin ülkeyi nasıl sömürdüğünü gördük ve bu sömürenlerin nasıl genişlediğinide gördük. bu ülkede inşalara ahlak dersi vermeye kalkanlar önce kendi ahlakını kontrol etsin. toplumda ahlaki çöküntü varsa bunu tek bir yöne değil genleştirerek bakmak gerekir.

bu ülkede ne havuzlar var.

Ekli dosyalar

• 425.jpg
    425.jpg
    29.9 KB · Görüntüleme: 755
BBNET
Geri