ne yapmayı düşünüyorsuz hocam ben sendika ile görüştüm pazartesi gidip vekalet verecem avukata ama dava sonuçlanana kadar burnumuzdan gelecek o ayrınily' Alıntı:dava açalım iletişime geçelim nilyysrp@hotmail.com
valla bende buna dayanarak tercih falanda yapmadım bu seferde sallamışlar rasgele yeremelisude' Alıntı:hani atamayacaklardı bilişimciler yerinde kalacaktı niye şimdi böyle oldu ya
gules84' Alıntı:ilk tercih yaptığım zaman ilçemde 4 okul açıktı.2 si bt ortaokul 2 kişi,2 si bt teknik endüstri ve meslek lisesi; toplam 6 kişi olmak üzere .Böte mezunu olduğumdan ilçemdeki ortaokulu tercih ettim.İlçeye belgeleri teslim ettim.Sonra bir telefon okuldan,norm listeleri güncellenmiş, yeniden tercih hoppaaaa....
bu sefer sadece meslek liseleri açık 4 norm.tek tercih yaptım.tefli olmadığım halde tercihe mecbur bırakıldık.ve nihayetinde meslek lisesi gelmişti. şaşırdım bende 9lara ve 10ların office grafik animasyonuna girerim diye plan yaparken,kararname bekliyoruz.Alsana kararnameler açıklanmış.Bizi diğer arkadaşla birlikte tekrar 2 ortaokula dağıtmışlar.İşin garibi ben arkadaşın atandığı görev yerini oda benim atanmış olduğum görev yerini istiyordu.kafalarına göre resen atama yapmışlar.sebebine de tercih yapmadığından dolayı yazıyor.
Ha bir de not: okulumda 9 saat dersim vardı,atandığım okulda 7 saat; diğer arkadaşın kendi okulunda 6 saat dersi vardı atandığı okulda da 6 saat... Amaç salt boş normları doldurmak değil. Bakana biz Hatay olarak boş normları doldurduk gibisinden göz boyama seneye bir daha norm fazlası olucam büyük ihtimal.Bize bt rehberliği kadrosu vermeleri şart oldu yoksa savrulup gidiyoruz.
ilçeye sorduk dilekçe verin dediler,henüz birşey yapmadıkzaten izne ayrılacağım.
Hocam nerden nereye atadılar sizi?Eş durumunu nasıl dikkate almazlar?19siyaHBeyaz03' Alıntı:ben dava açacağım da dava sonuçlanması 1 seneyi bulur
resen atamanın en pisini de abna yapmışlar hemde eş durumunu gözetmeden ...........
hocam belen kömürçukuru köyünden reyhanlıya atadılar. eşiminin görev yeri kömürçukuru köyü nasıl saçmaladıklarını biliyorlar mı acaba bilmiyorumjazemin' Alıntı:Hocam nerden nereye atadılar sizi?Eş durumunu nasıl dikkate almazlar?19siyaHBeyaz03' Alıntı:ben dava açacağım da dava sonuçlanması 1 seneyi bulur
resen atamanın en pisini de abna yapmışlar hemde eş durumunu gözetmeden ...........
ben şahsen açacağım zaten ama toplu olur etkili olur diyorsanız ona da varım sizi nasıl mağdur ettiler hocamelifinannesi' Alıntı:toplu dava açalım ben sendika aracılığıyla dava açacağım. Biz milli eğitimin mevsimlik işçisi miyiz yoksa pinpon topu mu böylesine ayaklar altına alınmış mesleki onuruyla oynanan bir branş yoktur. Öğrenciler bile öğretmenim sizin seçmeli olmayan dersiniz yok mu diye soruyorlar. Seçmeli öğretmen olduk. Seçersen varız dersi seçmezsen yokuz böyle keyfi bir uygulama ile insanların kurdukları yaşamları aileleri hiçe sayılıyor. Resen atamalar kendi içinde tutarsız ve salakça zaten. Yabancı filmlerde hep duyduğum bir replik vardır "Ülkemin adalet sistemine güveniyorum" Malesef ben ülkemin hiç bir sistemine güvenmiyorum. bibrebir irtibata geçmek isteyip hakkımızı beraber aramak isteyen arkadaşlar pm den görüşebiliriz
crazyman' Alıntı:valla bende buna dayanarak tercih falanda yapmadım bu seferde sallamışlar rasgele yeremelisude' Alıntı:hani atamayacaklardı bilişimciler yerinde kalacaktı niye şimdi böyle oldu ya