fuego' Alıntı:arkadaşlar harici harddisk olarak 2,5 inch 500 gb samsung marka almayı düşünüyorum. içinizde samsung kullanan var mı?Ya da hangi markayı tavsiye edersiniz?
aakcakaza' Alıntı:bana da lazım bakıyorum da 180 - 190 ytl para çok gibi geliyor dusermi ki acaba yakın zamanda?
aakcakaza' Alıntı:bana da lazım bakıyorum da 180 - 190 ytl para çok gibi geliyor dusermi ki acaba yakın zamanda?
fantasio' Alıntı:bunun dışında wd nin mavi renkte bir hdd si çıkmış piyasaya biraz fiyatı pahalı ayrıca win 7 uyumlu
neden hocam ben toshiba aldım 320gb 189tl. şimdilik memnunum.sizde ne sorun oldu da bu kadar kesin konuştunuz?eses' Alıntı:toshiba almayın ne alırsanız alın...
neden hocam ben toshiba aldım 320gb 189tl. şimdilik memnunum.sizde ne sorun oldu da bu kadar kesin konuştunuz?eses' Alıntı:toshiba almayın ne alırsanız alın...
bende bir tane usb kablosu var oda bayağı bir kısaeses' Alıntı:hocam valla ben bazı bilgisayarlarda çalıştıramadım mesela.iki tane usb kablosu var bazı bilgisayarlarda ikisini de takıyorum çalışııyor bazı bilgisayarlarda ikisini de takmama ragmen çalışmıyor..
kafkas' Alıntı:fantasio' Alıntı:bunun dışında wd nin mavi renkte bir hdd si çıkmış piyasaya biraz fiyatı pahalı ayrıca win 7 uyumlu
hocam peki nedir bunun fiyatı? ya da link gönderebilir misin?
hürmetler
fantasio' Alıntı:kafkas' Alıntı:fantasio' Alıntı:bunun dışında wd nin mavi renkte bir hdd si çıkmış piyasaya biraz fiyatı pahalı ayrıca win 7 uyumlu
hocam peki nedir bunun fiyatı? ya da link gönderebilir misin?
hürmetler
http://www.hepsiburada.com/western-digi ... d=bd847355
# Form Factor: 2.5’’
# Arayüz: USB 2.0
# Renk: Mavi
# WD SmartWare Yazılımı; Görsel yedekleme ekranı, kategorilerdeki içeriği ve yedekleme sürecini gösterir; Otomatik ve sürekli veri yedeklemesi
# Parola koruması ve 256-bit donanım tabanlı şifreleme
# 2 sene sınırlı garanti
# Uyumluluk: Windows XP/Vista/7 ve Mac OS X, Tiger, Leopard