fuego' Alıntı:arkadaşlar harici harddisk olarak 2,5 inch 500 gb samsung marka almayı düşünüyorum. içinizde samsung kullanan var mı?Ya da hangi markayı tavsiye edersiniz?
aakcakaza' Alıntı:bana da lazım bakıyorum da 180 - 190 ytl para çok gibi geliyor dusermi ki acaba yakın zamanda?
aakcakaza' Alıntı:bana da lazım bakıyorum da 180 - 190 ytl para çok gibi geliyor dusermi ki acaba yakın zamanda?

fantasio' Alıntı:bunun dışında wd nin mavi renkte bir hdd si çıkmış piyasaya biraz fiyatı pahalı ayrıca win 7 uyumlu
neden hocam ben toshiba aldım 320gb 189tl. şimdilik memnunum.sizde ne sorun oldu da bu kadar kesin konuştunuz?eses' Alıntı:toshiba almayın ne alırsanız alın...
neden hocam ben toshiba aldım 320gb 189tl. şimdilik memnunum.sizde ne sorun oldu da bu kadar kesin konuştunuz?eses' Alıntı:toshiba almayın ne alırsanız alın...
bende bir tane usb kablosu var oda bayağı bir kısaeses' Alıntı:hocam valla ben bazı bilgisayarlarda çalıştıramadım mesela.iki tane usb kablosu var bazı bilgisayarlarda ikisini de takıyorum çalışııyor bazı bilgisayarlarda ikisini de takmama ragmen çalışmıyor..
ben memnunum şimdilik ama biraz pahalıya gelmiş bu marka.........kafkas' Alıntı:fantasio' Alıntı:bunun dışında wd nin mavi renkte bir hdd si çıkmış piyasaya biraz fiyatı pahalı ayrıca win 7 uyumlu
hocam peki nedir bunun fiyatı? ya da link gönderebilir misin?
hürmetler
fantasio' Alıntı:kafkas' Alıntı:fantasio' Alıntı:bunun dışında wd nin mavi renkte bir hdd si çıkmış piyasaya biraz fiyatı pahalı ayrıca win 7 uyumlu
hocam peki nedir bunun fiyatı? ya da link gönderebilir misin?
hürmetler
http://www.hepsiburada.com/western-digi ... d=bd847355
# Form Factor: 2.5’’
# Arayüz: USB 2.0
# Renk: Mavi
# WD SmartWare Yazılımı; Görsel yedekleme ekranı, kategorilerdeki içeriği ve yedekleme sürecini gösterir; Otomatik ve sürekli veri yedeklemesi
# Parola koruması ve 256-bit donanım tabanlı şifreleme
# 2 sene sınırlı garanti
# Uyumluluk: Windows XP/Vista/7 ve Mac OS X, Tiger, Leopard