Hani farklar maaşla birlikte yatacaktı???

Kodla Büyü

naydin84

Seçkin Üye
Seçkin Üye
hani farklar maaşla birlikte yatacaktı? yalan mı oldu?
mayıs ayı maaşı 1739
haziran ayı maaşı 1779

aylardır yapılan tantana bunun için miydi?

hocam farklar ayın 26 sında yatacak hiçbir zaman farklarla birlikte yatacağı söylenmedi yada size yanlış bilgi aktarılmış

hocam tvler bangır bangır haber yaptı. farklar haziran ayı maaşına yetişecek diye.

bu farkların hesabını nasıl yapıcaz peki? ek derslerinde farkı olacakmı? zeki mürende bizi görecekmi? :?
ciddiyim hesaplama nasıl yapılıyor :shock:

sehzade84' Alıntı:
sadece susarak' Alıntı:
40 lira zam almışsın işte neyine yetmiyor.
günlük 1 lira bozdur bozdur harca :puhaha:

sen daha fazla aldın heralde :-1: :-1:
75 Tl, Günlük 2 Tl, ben günlük 1 Tl harcayıp 1Tl biriktireceğim. kuruşları hesaplamıyorum bak fazla zengin olduğumuz ortaya çıkmasın diye azdan hesaplıyorum... sende fazla konuşma ergenekona takılıp keşke sussaydım diye ağlama sonra.

sadece susarak' Alıntı:
sehzade84' Alıntı:
sadece susarak' Alıntı:

75 Tl, Günlük 2 Tl, ben günlük 1 Tl harcayıp 1Tl biriktireceğim. kuruşları hesaplamıyorum bak fazla zengin olduğumuz ortaya çıkmasın diye azdan hesaplıyorum... sende fazla konuşma ergenekona takılıp keşke sussaydım diye ağlama sonra.

beni tanımadan etiketlemişsin. böyle konuştuğuna göre en az benim kadar grevlere katıldığını ve sınavları boykot ettiğini tahmin ediyorum...

Panoya asılan maaş lisasında farklar gözükmez genelde onlar ayrı bir listede olmalı.. İdareye sordunuz mu

5,5 aylık farklar ayın 15 inde yatmayacak o hürriyetin üfürmesi sanırım ama bu ay içinde olacağı kesin ek derslerin farkı olacak mı olmayacak mı o daha pek konuşulmuyor eğer öyle olsa saat başı 30 kuruş 5 aylık ek ders farkı ortalama 72 saatten hesaplasak 72*5=360 saat eder 360*0,3= 108 tl fark eder

Bak ortada ne sendika lafı var ne eylemciler var ne ortada yürüyen var herşey bitti ama iyi kullandılar öğretmeni hem de o biçim maşa yaptılar
sendikal örgütlenmeleri gerçekten kutluyorum sendikal faaliyetleri destekleyen arkadaşlarıma teşekkür ederim.Gerçekten süper zam aldık
farklar biraz bankada dursun ki işletsinler.Zam alsaydık zamanında bundan iyiydi farklar daha az olacak

sehzade84' Alıntı:
sadece susarak' Alıntı:
sehzade84' Alıntı:
sadece susarak' Alıntı:

beni tanımadan etiketlemişsin. böyle konuştuğuna göre en az benim kadar grevlere katıldığını ve sınavları boykot ettiğini tahmin ediyorum...
fişlenmişsin adın meşgalin bilinmekte, üstelik yasal faiziyle bir hükümet yaklaşmakta... :mrgreen:

az önce bi kanalda alt yazı geçti, farklar ve 2,25 gecikme zammı 22 haziranda ödenecek diye. Başlığı görünce aklıma geldi internette baktım ama ilgili haber çıkmamış. Bende şüpheye düştüm yanlışmı okudum diye

maaş zammı gibi olacaksa hiç yatmasın. mayıs net : 1851 tl --- haziran net : 1922 tl
71 lira zam almışım :( hiç bir şeyin zamlanmasını saymıyorum. sadece kiram 50 tl arttı. sanırım yanlış meslek seçmişim. geç ama acı.

suckan10' Alıntı:
maaş zammı gibi olacaksa hiç yatmasın. mayıs net : 1851 tl --- haziran net : 1922 tl
71 lira zam almışım :( hiç bir şeyin zamlanmasını saymıyorum. sadece kiram 50 tl arttı. sanırım yanlış meslek seçmişim. geç ama acı.
evini değiştir ev sahibin üzülsün.

bizim buradaki maliyeden farkların 24-26 haziran arası yatacağı söylendi. ekderslerin de farkları yatacak. bugün resmi yazı geldi. 1 ocaktan beri aldığımız ekdersler istendi. ayrıca tahakkuk ettirileceği bildirildi. formatör olanlar 100-120 TL arası bir ekders farkı alacak. ekders artışı 0,31 TLdir.

1 ekders ücreti ne kadar şu anda zamlı haliyle? Gerçi vergi dilimine girildiğinde ekders de düşüyor sanırım ama..

BBNET
Geri