sadece susarak' Alıntı:40 lira zam almışsın işte neyine yetmiyor.
günlük 1 lira bozdur bozdur harcauhaha:
75 Tl, Günlük 2 Tl, ben günlük 1 Tl harcayıp 1Tl biriktireceğim. kuruşları hesaplamıyorum bak fazla zengin olduğumuz ortaya çıkmasın diye azdan hesaplıyorum... sende fazla konuşma ergenekona takılıp keşke sussaydım diye ağlama sonra.sehzade84' Alıntı:sadece susarak' Alıntı:40 lira zam almışsın işte neyine yetmiyor.
sen daha fazla aldın heralde :-1: :-1:
sadece susarak' Alıntı:75 Tl, Günlük 2 Tl, ben günlük 1 Tl harcayıp 1Tl biriktireceğim. kuruşları hesaplamıyorum bak fazla zengin olduğumuz ortaya çıkmasın diye azdan hesaplıyorum... sende fazla konuşma ergenekona takılıp keşke sussaydım diye ağlama sonra.sehzade84' Alıntı:sadece susarak' Alıntı:40 lira zam almışsın işte neyine yetmiyor.
roninalp' Alıntı:Panoya asılan maaş lisasında farklar gözükmez genelde onlar ayrı bir listede olmalı.. İdareye sordunuz mu
fişlenmişsin adın meşgalin bilinmekte, üstelik yasal faiziyle bir hükümet yaklaşmakta... :mrgreen:sehzade84' Alıntı:sadece susarak' Alıntı:75 Tl, Günlük 2 Tl, ben günlük 1 Tl harcayıp 1Tl biriktireceğim. kuruşları hesaplamıyorum bak fazla zengin olduğumuz ortaya çıkmasın diye azdan hesaplıyorum... sende fazla konuşma ergenekona takılıp keşke sussaydım diye ağlama sonra.sehzade84' Alıntı:sadece susarak' Alıntı:40 lira zam almışsın işte neyine yetmiyor.
beni tanımadan etiketlemişsin. böyle konuştuğuna göre en az benim kadar grevlere katıldığını ve sınavları boykot ettiğini tahmin ediyorum...
evini değiştir ev sahibin üzülsün.suckan10' Alıntı:maaş zammı gibi olacaksa hiç yatmasın. mayıs net : 1851 tl --- haziran net : 1922 tl
71 lira zam almışımhiç bir şeyin zamlanmasını saymıyorum. sadece kiram 50 tl arttı. sanırım yanlış meslek seçmişim. geç ama acı.
sanal_kisi' Alıntı:e-bordro ya bakanlar nasıl bakıyorlar yaa, bilgileri girdikten sonra göndere basıyorum tık yok :S