H herohamster Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,903 22 Aralık 2009 #182 Khaled Hosseini'nin 2. romanı Bin Muhteşem Günes'e yeni başladım ve bitirmek üzereyim sürükleyici ve şaşırtıcı bi kitap güzel bi kitap..bundan sonra aynı yazarın uçurtma avcısı kitabını okumayı düşünüyorum
Khaled Hosseini'nin 2. romanı Bin Muhteşem Günes'e yeni başladım ve bitirmek üzereyim sürükleyici ve şaşırtıcı bi kitap güzel bi kitap..bundan sonra aynı yazarın uçurtma avcısı kitabını okumayı düşünüyorum
N nurdan Üye Mesajlar 18 22 Aralık 2009 #184 Olasiliksiz - Adam Fawer :++: kadindan kentler -Murathan Mungan
sehzade Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 424 22 Aralık 2009 #189 Dersim yok. BT sınıfı boş. Elimde kahve fincanı Dan Brown'un Digital Kale adlı kitabını okuyorum...
B beterbocek Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 255 22 Aralık 2009 #193 zehRaa..' Alıntı: olasılıksız-Adam hawer Genişletmek için tıkla ... bu kitabı yeni bitirdim fena değil şimdi amin maalouf çivisi çıkmış dünya adlı kitabına başlayacağım.
zehRaa..' Alıntı: olasılıksız-Adam hawer Genişletmek için tıkla ... bu kitabı yeni bitirdim fena değil şimdi amin maalouf çivisi çıkmış dünya adlı kitabına başlayacağım.
omd Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 7,094 22 Aralık 2009 #197 Üstün Dökmen - Communication Conflicts and Emphaty Muzaffer İzgü - İlyas Efendi
sehzade Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 424 26 Aralık 2009 #202 nur084' Alıntı: Elif Şafak --- Aşk Genişletmek için tıkla ... Hocam kitabın pembe kapaklısını okuyorsun galiba
nur084' Alıntı: Elif Şafak --- Aşk Genişletmek için tıkla ... Hocam kitabın pembe kapaklısını okuyorsun galiba
sehzade Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 424 27 Aralık 2009 #204 Misyonerler (Modern Haçlılar) - Abdullah UÇAR Yazar misyonerleri ve amaçlarını kaynakları bol bol kullanarak anlatmış. Tavsiye ederim...
Misyonerler (Modern Haçlılar) - Abdullah UÇAR Yazar misyonerleri ve amaçlarını kaynakları bol bol kullanarak anlatmış. Tavsiye ederim...
M mkocaman Site Gezgini Mesajlar 43 27 Aralık 2009 #206 Kayıp Gü-Serdar Özkan Bu dinciler O Müslümanlara Benzemiyor-Soner Yalçınl
sedaaa Site Gezgini Mesajlar 71 27 Aralık 2009 #207 milat-İhsan KAPLAN tavsiye ederim.çok güzel bir kitap :+1:
N neşem Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 276 7 Ocak 2010 #209 aşk bitti şim di de gene elif safağın pinhan isimli romanına başladım ama dili aşk kadar sade değil okumak isteyenlere
aşk bitti şim di de gene elif safağın pinhan isimli romanına başladım ama dili aşk kadar sade değil okumak isteyenlere
A arwen Aktif Üye Mesajlar 240 7 Ocak 2010 #210 "kayıp gül" iyi gidiyo şimdilik ama "aşk" 1 nuımara derim ben