evol' Alıntı:odatv mi o? :lol:
http://www.odatv.com/vid_video.php?id=8BE01evol' Alıntı:odatv mi o? :lol:
mustafayilmaz28' Alıntı:tamam arkadaşlar bu ve buna benzer birçok video var youtube de maalesef![]()
peki bu videodan çıkardığınız veya çıkardığımız sonuçlar nedir?
tayinci42' Alıntı:oda tv nin yanlı karalama haber yapmadığına inanan kaç kişi vardır bu ülkede..![]()
eskisehir' Alıntı:tayinci42' Alıntı:oda tv nin yanlı karalama haber yapmadığına inanan kaç kişi vardır bu ülkede..![]()
ideolojik yaklaşmasanız şaşarım zaten.
kaynak oda tv değil http://sokakroportajlari.com/ eşşek kadar da yazıyor zaten videoda. bu site zaten uzun süredir sokak röportajları yapıyor. işinize gelmeyince oda tv, milliyet bilmem ne. daha kapatın gözlerini bakalım nereye kadar.
Senin izlediğin yayınların objektif haber yapmadığını bilmeyen mi var. Başka yayın izlemezsen ve çıkarına ters düştüğü için doğal olarak böyle düşünürsün.tayinci42' Alıntı:oda tv nin yanlı karalama haber yapmadığına inanan kaç kişi vardır bu ülkede..![]()
yakuphan' Alıntı:Bu tür röportajların güvenirliliğini ben şüpheli buluyorum. 100 kişiyle görüşüp, bilemeyen 10 kişiyi derleyip, bakın vatandaşlarımız böyle cahil diyen bu tarz videolara itibar etmiyorum.
Hepsinde öte, herkesin, herşeyi bilmesi gerekmemektedir. Bilmeyenleri ayıplamanın, yaftalamanın da bir anlamı yok, ayıp olan işte tam da bu davranıştır.
AKADEMİA' Alıntı:yakuphan' Alıntı:Bu tür röportajların güvenirliliğini ben şüpheli buluyorum. 100 kişiyle görüşüp, bilemeyen 10 kişiyi derleyip, bakın vatandaşlarımız böyle cahil diyen bu tarz videolara itibar etmiyorum.
Hepsinde öte, herkesin, herşeyi bilmesi gerekmemektedir. Bilmeyenleri ayıplamanın, yaftalamanın da bir anlamı yok, ayıp olan işte tam da bu davranıştır.
:+1: :+1:
Clinton'u ton balığı zannedenlerden olmamak lazım.eskisehir' Alıntı:AKADEMİA' Alıntı:yakuphan' Alıntı:Bu tür röportajların güvenirliliğini ben şüpheli buluyorum. 100 kişiyle görüşüp, bilemeyen 10 kişiyi derleyip, bakın vatandaşlarımız böyle cahil diyen bu tarz videolara itibar etmiyorum.
:+1: :+1:
komşunuz evinize gelip salonu ateşe versin; siz ne oldu, kim yaptı diye merak etmeyin.
arabanızı birisi çizsin, siz arabaya ne oldu, kim yaptı diye merak etmeyin.
siz sahiplenmiyor olabilirsiniz ama burası benim vatanım, kendini bu vatana ait hisseden herkes de bunun gibi olaylardan haberdar olmak zorunda. eğer kalkıp cahilliği, bilgisizliği savunuyorsanız o sizin şahsi görüşünüzdür. bu davranışı örnek sunup millete ahlak terbiye dersi vermeye kalkmayın.
Katılıyorum hocam. Bilmeyenlerden derleme yapmışlar sanki. Halkı küçümseyen, cahil gören ve netice de onlar adına kararlar almaya kalkışan kişilerden ve yayınlardan nefret ediyorum. Halkın yüzde bilmem kaçı CAHİLDİR, SAFTIR, BİLGİSİZDİR, SİZLER GİBİ ve SİZLER KADAR düşünemezler. Mutlu oldunuz mu o gruba dahil olmadığınız için? Bir siz akıllısınız ve gerçekleri görürsünüz. Allah görme yeteneği vermiş size, diğerlerinin gözüne de perde çekmiş zaten.ozlem22' Alıntı:okuldaki küçücük öğrencilere bile sorsak bilirler patlama olayını..bunca bişey bilmeyen insanı bi araya nasıl getirmişler ilginç..