halk eğitimde bu yıl çalışmaya başladım
buğday' Alıntı:ne saçma bir soru yaaa..halk eğitimde bu yıl çalışmaya başladım![]()
muratbdg' Alıntı:Hocam çalıştığın kurumun web sayfasını da hazırlayıver bi zahmet. Eline mi yapışacak.
wertyu6' Alıntı:yok hoca benim görevim, unutmuşum arada, bi ara halledelim.
rustuarslan' Alıntı:arkadaşlar size artık hak veriyorum..
hakkınızı korumazsanız hakkınızı çiğniyorlar.
BİLİŞİM VADİSİ 1.SEZON
yaklaşık 2 hafta site sablonu aramak için uğraştım. sonunda hazır bir şablon buldum ama çok eksiği vardı.. şablonu tamamlamam 2 haftamı aldı. halk eğitimin eski sitesindeki bilgileri her gün güncelledim..
yaklaşık 1 hafta gibi sürede siteyi yayınlanabilir hale getirdim ve yayınladım.
dedilerki şöyle hareketli resimler falan filan olsun dediler onu da yaptık.
halk eğitim k12 adresleri çok uyuz çalıştığından sorunlar başladı sitede..
ve 100mb alan dolmak üzereydi.
dedilerki flash resim albümü çok yavaş acılıyor.
neyse java tabanlı resim albümü buldum. yükledim resim almünü..
halen beğendiremedim.
neyse baktılar eksik bulamıyorlar.. bu sefer online kayıt sistemi istediler.
meb alanıda mail servisine ve otomatik bilgi gönderme içn portları kapatmışş..
neyse bin bir rica ile özel bir alan üzerinden köprü göreviyle online sistemide hazırladık.
hazırladık diyorum çünkü online sistem için ilçemizdeki eğitici formatörümüz sağ olsun PHP uzmanı..
site için online sistemi hazırladık .yayınladık.
neymiş efendim. şu kurslar eksikmiş. onlarıda ekledik.
her gittiğimde resmen açık aramak için uğraştılar..
bir gün bana bilgi verilmemiş hatta haberim bile olmayan turizm haftası niye eklenmedi diye fırça bile çekmeye çalıştılar.
NERDEYSE 40 KÜSÜR FARLI KURS İÇİN BİLGİ HAZIRLAMAM İSTENDİ.
bunları başınızdan gelebilecek olayları önceden görün diye anlatıyorum
devamı ikinci sezonda
akdenizkanki' Alıntı:2. Sezonunun çekimleri bitmedim. 1. Sezonu şimdi izlememe rağmen çok heyecanlandım bekliyorum @rustuarslan hocam![]()
saviola26' Alıntı:Arkadaşlar reklam yapmak istemiyorum ama şöyle ki gerçekten halk eğitimin sitesinde sürekli güncelleme falan yapmanız gerekiyor. Ben bir yerden uygun fiyatlı olarak satın aldırdım hazır bir siteyi ve güncellemesi çok basit. İsteyen olursa bizim siteyi inceleyebilir.
http://www.izmithem.gov.tr/
Ayrıntılar için özelden yazarsanız cevap verebilirim. Böylece siz yapmamış olursunuz ve güncellemesi basit olduğu için diğer idarecileriniz de yapabilir sizinle beraber. Ayrıca fiyat olarak da çok uygundu.
Not: Benim siteye yapan şirketle bir alakam yoktur. Siteyi tavsiye amaçlı öneriyorum. Biz de kurum olarak satın aldık.
SilverMan' Alıntı:saviola26' Alıntı:Arkadaşlar reklam yapmak istemiyorum ama şöyle ki gerçekten halk eğitimin sitesinde sürekli güncelleme falan yapmanız gerekiyor. Ben bir yerden uygun fiyatlı olarak satın aldırdım hazır bir siteyi ve güncellemesi çok basit. İsteyen olursa bizim siteyi inceleyebilir.
Ayrıntılar için özelden yazarsanız cevap verebilirim. Böylece siz yapmamış olursunuz ve güncellemesi basit olduğu için diğer idarecileriniz de yapabilir sizinle beraber. Ayrıca fiyat olarak da çok uygundu.
Not: Benim siteye yapan şirketle bir alakam yoktur. Siteyi tavsiye amaçlı öneriyorum. Biz de kurum olarak satın aldık.
Hocam script şirketin kendi sunucusunda mı duruyor yoksa siz kodları aldınız ve kendi kiraladığınız bir suncuya mı koydunuz? Bu çok önemli zira.
İlla ilgili firmaya bağlı kalmak ve bir anlaşmazlık durumunda tüm siteyi kaybetmek hiç hoş olmaz..
iyi çalışmalar..
saviola26' Alıntı:Arkadaşlar reklam yapmak istemiyorum ama şöyle ki gerçekten halk eğitimin sitesinde sürekli güncelleme falan yapmanız gerekiyor. Ben bir yerden uygun fiyatlı olarak satın aldırdım hazır bir siteyi ve güncellemesi çok basit. İsteyen olursa bizim siteyi inceleyebilir.
hocam valla tvlerdeki juri gibisiniz size bu forumda konu beğendiremıyoruztogius' Alıntı:ne kadar gereksiz bir konu? Açanlarda bizden tartışanlarda bizden bende dahil. ceviz.net, csharpnedir.com, r10.net te böyle bir konu aça adamı siteden uzaklaştırırlar lakin bizim forumumuzda normal şeyler bunlar. Adminlerim hiç darılmasın bu böyle ne yazık ki.