merhabalar ,ben meslekte özlük konuları hakkında çok eksiğim var.ama bilgisayar bilişim sitesinde siz tecrübelerini paylaşan arkadaşlarımdan çok şey öğrendim.çok teşekkür ederim. kimseye soramıyorunuz. ya dinozarlaşmış bir zihniyetle karşılaşıyorunuz yada sıfatlarla anılıyorusunuz. bilmiyorum diyemiyorsun resmen senle arasında 1 yıl olan meslektaşın sana öğretmen değilmisin, ne kadar paracısın ve daha bir dolu incitici cümleler....
hep okuyorum yönetmelikleri mevzuatı... ama çok az tecrübemle tam olorak adlandıramıyorum. sanki nasıl anlamak istiyorsam o anlamı ihtiva ediyor.
mesela ek ders hesaplayamıyorum.
çalıştığım ilçede halk eğitimde kurs verdim. aylık verileni bölüyorum girdiğim saate farklı sonuçlar çıkıyor. halk eğitimin ek ders ücreti dışarıdan giren öğretmen için mebden dahamı az anlamadım.
nisan ayında haftada 10 saatten 40 saat ek ders ücreti 335tl aldım. fakat mart ayında 20 saat bir kurstan 10 saat diğer kurstan toplam 175 tl aldım.
1. kurs 11 mart 2012 de bitti .2 .kurs 28 mart 2012 de başladı. 1.kurstan 3,4,10,11 mart yani 20 saat ,2. kurs 28,29 mart yani 10 saat toplam 30 saat ücret verilmesi gerekmiyormu.
diyelim kurs bazında ödüyorlar o zaman nisana katması gerekmez miydi.
teşekkür ederim. sanırım biraz karıştı. yardımcı olursanız sevinirim.
hep okuyorum yönetmelikleri mevzuatı... ama çok az tecrübemle tam olorak adlandıramıyorum. sanki nasıl anlamak istiyorsam o anlamı ihtiva ediyor.
mesela ek ders hesaplayamıyorum.
çalıştığım ilçede halk eğitimde kurs verdim. aylık verileni bölüyorum girdiğim saate farklı sonuçlar çıkıyor. halk eğitimin ek ders ücreti dışarıdan giren öğretmen için mebden dahamı az anlamadım.
nisan ayında haftada 10 saatten 40 saat ek ders ücreti 335tl aldım. fakat mart ayında 20 saat bir kurstan 10 saat diğer kurstan toplam 175 tl aldım.
1. kurs 11 mart 2012 de bitti .2 .kurs 28 mart 2012 de başladı. 1.kurstan 3,4,10,11 mart yani 20 saat ,2. kurs 28,29 mart yani 10 saat toplam 30 saat ücret verilmesi gerekmiyormu.
diyelim kurs bazında ödüyorlar o zaman nisana katması gerekmez miydi.
teşekkür ederim. sanırım biraz karıştı. yardımcı olursanız sevinirim.