http://mevzuat.meb.gov.tr/html/orgundes ... tek_1.html
Hocam ilgili mevzuata göre:
.............................
Kapsam
MADDE 2-(1)Bu Yönerge, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî örgün ve yaygın kurumlarında öğrenim gören istekli öğrenci ve kursiyerleri destekleme ve yetiştirme kursları ile ilgili usul ve esasları kapsar.
MADDE 5– (1) Kurslar, fizikî kapasitesi ve öğrenci/kursiyer potansiyeli yeterli olan resmî ortaokullar, imam-hatip ortaokulları, ortaöğretim kurumları ile halk eğitimi merkezi müdürlüklerine bağlı olarak açılır.
(2) Mezunlara yönelik kurslar halk eğitim merkezlerinde açılır. Ancak halk eğitim merkezinin bulunmadığı ve bu merkezlerde kursun açılamadığı hallerde diğer kurs merkezlerinde de açılabilir.
Kurslara katılacaklar
MADDE 6-(1)Kurslara;
a) Örgün veya yaygınortaokul/imam hatip ortaokuluve ortaöğretim kurumlarında kayıtlı olan öğrenciler,
b) Örgün veya yaygın ortaöğretim kurumlarından mezun olan kursiyerler katılabilir.
..................................
Dönem başlarında planı sunarak açabiliyoruz anladığım kadarıyla. Böylelikle ben de aradığım dayanağı bulmuş oldum sayende sayın hocam. :+1:
Bu arada peşpeşe mesajlarım için özür dilerim, Heyecanla oldu.

Afedersiniz
DÜZENLEME:
Yine bir şey takıldı aklıma. Haftasonu veya akşam +10 saat olarak geçen kurslar ne kursu? Çünkü Yetiştirme Destekleme Kurslarının süresi daha fazla diye biliyorum. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler. Arayıp birilerinden bilgi almaya çalışacağım, yoksa kafayı yerim herhalde.
Kafa gitti iyice....