aakcakaza' Alıntı:Arkadaslar internet subesinden kredi kartının
son kesim ve odeme tarihlerini değiştirebiliyor muyuz?
ayrıca adres güncellemesi yine internet bankacılıgından yapılabiliyor mu bilgisi olan var mı acaba?
aakcakaza' Alıntı:Arkadaslar internet subesinden kredi kartının
ayrıca adres güncellemesi yine internet bankacılıgından yapılabiliyor mu bilgisi olan var mı acaba?
wertyu6' Alıntı:aakcakaza' Alıntı:Arkadaslar internet subesinden kredi kartının
Hocam adres güncellemesi yapamazsın ama hesap kesim tarihini değiştirebilirsin.
kafkas' Alıntı:Sayın hocalarım Garantiyi de bir deneyin, pişman olmayacaksınız :+1:
aakcakaza' Alıntı:kafkas' Alıntı:Sayın hocalarım Garantiyi de bir deneyin, pişman olmayacaksınız :+1:
hocam zaten 3 tane var su an, ziraat, halkbankası, iş bankası,
içimiz dısımız şifre oldu valla :lol:
ya da hepsini kapatıp bunu deneyeceğiz artık.
isikayhan' Alıntı:halkbank'ın sertifika olayından ben de çok çektim :verymad:
herhalde en az 5 kere 5'erlik sertifika haklarını doldurmuşumdur![]()
internet explorer'da her formattan sonra yeni sertifika gerekiyor. sertifikayı kaydedip tekrar kullanmak da internet explorer'da olmuyor
çözüm: mozilla-firefox kullanmak sertifikayı kaydedip daha sonra yeniden yükleyebiliyorsunuz
missilver' Alıntı:halk bank kadar iğrenç bir banka daha görmedim her defasında problem bunlarının veri tabanlarında da problem var. şifremi doğu girdiğim halde bloke oldu.
Hatice UysaL' Alıntı:yaşasınnnnnnnnnn sertifika olayı kalkmış![]()
RoboTek' Alıntı:evet kalktı artık yok cebe geliyor ya
hocam katılıyorum size, bu kadar kötü bir internet bankacılığı görmedim. sertifika olayı hele adamı öldürecek. diologu her arayışta 20 dak konuşuluyor. halkbank başlığını görünce yazmadan geçemedim. umarım bir daha halkbankasıyla anlaşılmaz. maaşları alıp akbank a yatırıyoruz. ordan işlerimiz devam ettiriyoruz.kafkas' Alıntı:aakcakaza' Alıntı:Arkadaslar internet subesinden kredi kartının
Hocam ben illallah ettim halkbankası sertifikasından, şifresinden, dialogundan. Garanti de bir hesap açtım, anında tüm maaşı transfer ediyorum. Garantinin internet şubesi çok iyi bence tavsiye ederim. :+1:
hürmetler