Hala saat 5'te çıkıyorum...

Kodla Büyü

fmutlu

Üye
resmi yazıdaki yazıya göre hareket edemem yönetmelik gerekir diyo bizim müdürümüz ve saat 5'e kadar bekliyorum. arkadaşlar yönetmelikle ilgili herhangi bir gelişme var mı? bu arada sevgili müdürüm yazımı görürseniz söylemek isterim akşam 5, 6 farketmiyor yani okul veya mesaiyle ilgili bir sorunum yok sadece yönetmeliği araştıracam dediğim için araştırıyorum :))

saat 5e kadar çalışır diye yönetmelik de yoktu ki zaten. idarecinin saatlerine uyar diye resmi yazı! vardı. şimdi de önceki tüm formatörlükle ilgili yazılar iptal oldu ve BT rehber öğretmenliği görevlendirmesi yapıldı. esasları da yazıda belirtildi. işine geldiği gibi uydurmasın

mesai saatleri belliydi 8-5 veya 8:30-5:30 çalışır diye belirtiyordu o yazıyı esas alıyor daha doğrusu formatör yönetmeliğini

fmutlu' Alıntı:
mesai saatleri belliydi 8-5 veya 8:30-5:30 çalışır diye belirtiyordu o yazıyı esas alıyor daha doğrusu formatör yönetmeliğini

birincisi o bir resmi yazı formatör yönetmeliği değil, ikincisi BT rehberliği yazısı öncesindeki tüm bu konuyla ilgili yazıları geçersiz kılar çünkü eski yazılara ilgi tutulmamış o yüzden hakkınızı arayın.

Siz beklemeyin bakalım size hangi yönetmeliğe göre ceza verecek... Bu kadar tırsmayın bizde öğretmeniz, şu saate kadar çalışacak diye resmi yazı da yok...Ders çizelgesi diyor doğal olarak da 30 saat...

fmutlu' Alıntı:
resmi yazıdaki yazıya göre hareket edemem yönetmelik gerekir diyo bizim müdürümüz ve saat 5'e kadar bekliyorum. arkadaşlar yönetmelikle ilgili herhangi bir gelişme var mı? bu arada sevgili müdürüm yazımı görürseniz söylemek isterim akşam 5, 6 farketmiyor yani okul veya mesaiyle ilgili bir sorunum yok sadece yönetmeliği araştıracam dediğim için araştırıyorum :))

valla bende 5'te çıkıyorum ama memnunum bu işten. sabah okul 7:30 da okul başlıyor. ben ilk 2 saat okula gelmiyorum. 9:00 da okula geliyorum. saat 14:00 te çocuklarımı okullarından alıp eve bırakıyorum. saat 16:00 da okula geri geliyorum. 17: 00'de çıkıyorum. hal böyle olunca bende mutluyum. idarede mutlu. hem öğlencilerlede ilgilenmiş oluyorum. hemde görünürde sabahtan akşama kadar okulda oluyorum. olay bundan ibaret.

Siz diğer öğretmenler çıkınca çıkın. Bişey derse zarf versin. sen de bu yazı ile cevap ver. Ceza verirse mahkemeye ver. Kazanınca birde kişisel olarak mahkemeye ver, manevi tazminat davası aç, psikolojim bozuldu diye Hatta abartıp bir doktordan da bununla ilgili rapor al. Nasıl fikir?

Direk il veya ilçe mem e dilekçe, bakın 1 saatte nasıl çözülüyor. siz müdürünüze güzellikle hocam bu konu hakkında benim de sizin de net bilginiz yok en iyisi biz ilçeye dilekçe yazalım ilçe karar versin :) veya kılıçları çekeceksin

yönetmelikte nöbet görevi verilemez deniyor ama bende nöbet tutuyorum.bizim işler düzelmez arkadaşlar.allah sonumuzu hayır etsin

eşek olana semeri vursunlar boşverin biriside hala nöbet tutuyorum demiş gülermisin ağlarmısın. sizin yüzünüzden yerinize gelen adamdanda aynı şeyi bekliyorlar sizin işbilmezliginiz yüzünden onlar suçlu oluyor

müdürün nicki ne soyle de ona yönetmelik yazıp verelim...
bu arada hayırlı mesailer...

fmutlu' Alıntı:

saat 5 e kadar durmanız gerektiği hangi yönetmelikte yazıyor. !!!!

bugün okulda müfettişler vardı. hergün 12:30 gibi çıkıyordum müdür geldi hocam bugün 3e kadar beklesen nasıl olur belki sıkıntı olur dedi. Bende bekleyemem hocam biz yanlış bişey yapmıyor olması gereken bu dedim ve geldim.

sisss' Alıntı:
bugün okulda müfettişler vardı. hergün 12:30 gibi çıkıyordum müdür geldi hocam bugün 3e kadar beklesen nasıl olur belki sıkıntı olur dedi. Bende bekleyemem hocam biz yanlış bişey yapmıyor olması gereken bu dedim ve geldim.

ikili öğretimsiniz o zaman değil mi? Keşke ben de öyle olsam...

Merhoom' Alıntı:
Bazı arkadaşlar dönüp dolaşıp aynı yere gelmişler anlaşılan http://gaziantep.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2012_10/15033519_ek1_btrehberlibakanlikyazi.pdf Bu yazının üstüne yazı isteyen adama da diyecek laf yok artık. Kendisi size 8-5 olduğuna dair yönetmelik göstersin madem. Sizlerin bu tavırları yüzünden sizden sonraki gelecek olan arkadaş problem yaşayacak. Bırakın artık böyle davranmayı.
:alkis: :alkis: :alkis: :+1:

hgx2' Alıntı:
müdürü mü suçlasam? yoksa sizi mi? :o diyecek bişey bulamadım :o

al benden de o kadar
ben müdürü değil direk sizi suçlıyorum, bir dilekçe yeter aslında ama neyi bekliyorsunuz anlamıyorum.

omurilik' Alıntı:
sisss' Alıntı:

ikili öğretimsiniz o zaman değil mi? Keşke ben de öyle olsam...
evet hocam ilköğretim öğlene kadar kalıyorum branş öğretmenleriyle beraber çıkıyorum.

arkadaşar ben ders zili beraber gelip bitiminde ise çıkıyorum.. tabi bunda idarenin payı büyük keşke rehberlik görevlendirilmesi yazısını yoruma açık hale getirmeselerdi daha açık ve net ifadeler kullanılsaydı..

idareciler 8 5 çalıştıkları için haftada 2 saat daha ek ders alıyorlar diye biliyorum(devlet memuru haftada 40 saatten fazla çalışamaz biz ise 45 saat çalışıyoruz diyorlardı) madem seni 5 e kadar tutuyorlarsa sende onlar gibi haftada 2 saat daha iste

ah ahhhh kızmışsınız bana baya bi haklı olarak ama cidden elimden gelen bişey yok ocakta kesinlikle dilekçe falan yazmıycam ısrarla bunu söylüyorum ama bunu bile kabu etmiyor nerdeyse..
gerçi o konuda kesin kararlıyım da olay sarı zarf ceza şu bu değil ki sizde biliyosunuz az çok küçük yerlerde mümkün olmuyo bazı şeyler ama diğer yazı yönetmelik diye kayıtlı bi çok sitede bende öyle düşünmüştüm onuda resmi yazı diye gösterirsem umarım işler değişir

fmutlu' Alıntı:
ah ahhhh kızmışsınız bana baya bi haklı olarak ama cidden elimden gelen bişey yok ocakta kesinlikle dilekçe falan yazmıycam ısrarla bunu söylüyorum ama bunu bile kabu etmiyor nerdeyse..
gerçi o konuda kesin kararlıyım da olay sarı zarf ceza şu bu değil ki sizde biliyosunuz az çok küçük yerlerde mümkün olmuyo bazı şeyler ama diğer yazı yönetmelik diye kayıtlı bi çok sitede bende öyle düşünmüştüm onuda resmi yazı diye gösterirsem umarım işler değişir

Okulda eğitim kaçta bitmektedir? En kötü ihtimalle resmi yazıda eğitim öğretim saatlerinde yazmış açık açık siz buna rağmen 5 te çıkıyor iseniz buradaki arkadaşlardan yardım beklemeyin hocam, bu konu çok konuşuldu forumda ve bu tip durumlar için çıkan tek sonuç okulda 5 e kadar beklemeyip idarenin hangi resmi dayanağa göre size uyarı vereceğini beklemek bunuda yapmayacaksanız bu başlıklar ile forumdaki bazı arkadaşlarıda korkularımız ile tedirgin etmeyelim.

xapex' Alıntı:
hgx2' Alıntı:
müdürü mü suçlasam? yoksa sizi mi? :o diyecek bişey bulamadım :o

al benden de o kadar
ben müdürü değil direk sizi suçlıyorum, bir dilekçe yeter aslında ama neyi bekliyorsunuz anlamıyorum.
:alkis: Biraz cesur olun genelleme olacak ama öğretmen camiası kadar pısırık başka bir meslek grubu görmedim.

benimkisi korkudan değil ya ben çıksam bana ceza verecek yada bişey yapacak diye değil iki yılı geçti aynı idareyle çalışıyorum huzursuz bi şekilde çözmek istemiyorum bugüne kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım çünkü ama bu durumda canımı sıkıyor , yazdıklarınız iyi geldi ama

BBNET
Geri