seldabal' Alıntı:valla ben hafta içi misafiri daha çok seviyorum, çünkü bir gün önceden hazırlık yapınca yapacaklarımz 2-3 satte halloluyor, ama hafta sonu olursa sabahtan başlıyorum, aklıma geldikçe bir yeri tırtıklıyorum daha çok yoruluyorum![]()
mutlucan' Alıntı:tamam hocam gelmeyiz bi daha..o kadar ısrar ediyorduunuz gelin diye demekki hepsi yalanmış yapmacıkmış...
madem öyle; o yaptınığınız kek var ya.. hani çok güzel olmuş demiştik.. hiç de güzel değildi..![]()
mutlucan' Alıntı:tamam hocam gelmeyiz bi daha..o kadar ısrar ediyorduunuz gelin diye demekki hepsi yalanmış yapmacıkmış...
madem öyle; o yaptınığınız kek var ya.. hani çok güzel olmuş demiştik.. hiç de güzel değildi..![]()
aynı hocam tıpkısının birebiri.... ama beni ençok bunaltan şey temizlik çocukta olunca hepten harabım... ama misafir gittikten sonra içsel bir ferahlık hisseriyorum...seyma' Alıntı:beni önce bütün misafirler strese sokuyo, ay nasıl hazırlanacağım ben diyorum, sonra da geldiklerinde iyi ki geldiler ne güzel oldu diyorum...İstisnasız hep böyle oluyo..
:alkis:gelişimci' Alıntı:ben evlenmeden hep derdim bana gelecekseniz cuma, c.tesi akşamları gelin diye şimdi kimse haftaiçi gelmiyor çok iyi oldu hep biz geziyoruz h.içi :lol:
annemler, kayınvalidemler bile ben şu akşam yemeğe ya da çaya bekliyorum gelin demeden gelmezler nasıl alıştırırsan öyle gider misali![]()
gerçi yeni evli olmamın da çok etkisi var![]()
seyma' Alıntı:Bizde de annemler bize yemeğe gelirkin yemeği alıp geliyo, çok güzel oluyo![]()
ogretmen_pc' Alıntı:seyma' Alıntı:Bizde de annemler bize yemeğe gelirkin yemeği alıp geliyo, çok güzel oluyo![]()
keşke benim de annem yanımda olsa... anne yemeği istiyorum
seyma' Alıntı:ogretmen_pc' Alıntı:seyma' Alıntı:Bizde de annemler bize yemeğe gelirkin yemeği alıp geliyo, çok güzel oluyo![]()
keşke benim de annem yanımda olsa... anne yemeği istiyorum
Olur inşallah. Dönüp dolaşıp annenlerin yanına gelirsiniz inş![]()
duuuyguuu' Alıntı:tabi bi de şöyle bi durum var,memleketimizde yasadığımız ve eşim de buralı olduğu için, eş dost akraba hiç bitmiyo,bazen bunalıyorum çok