haftaiçi misafir ...

Kodla Büyü
valla ben hafta içi misafiri daha çok seviyorum, çünkü bir gün önceden hazırlık yapınca yapacaklarımz 2-3 satte halloluyor, ama hafta sonu olursa sabahtan başlıyorum, aklıma geldikçe bir yeri tırtıklıyorum daha çok yoruluyorum :)

seldabal' Alıntı:
valla ben hafta içi misafiri daha çok seviyorum, çünkü bir gün önceden hazırlık yapınca yapacaklarımz 2-3 satte halloluyor, ama hafta sonu olursa sabahtan başlıyorum, aklıma geldikçe bir yeri tırtıklıyorum daha çok yoruluyorum :)

bu da doğru bi bakış açısı ama, benim uyku prıblemim olduu için heralde hafta içi savaştan çıkmış gibi hissediyorum kendimi

tabi bi de şöyle bi durum var,memleketimizde yasadığımız ve eşim de buralı olduğu için, eş dost akraba hiç bitmiyo,bazen bunalıyorum çok

tamam hocam gelmeyiz bi daha..o kadar ısrar ediyorduunuz gelin diye demekki hepsi yalanmış yapmacıkmış...
madem öyle; o yaptınığınız kek var ya.. hani çok güzel olmuş demiştik.. hiç de güzel değildi.. :D:D

Okul var misafire ilgi sifir oluyor.
Onun icin gelecek misafir haftasonu olsa harika olur

mutlucan' Alıntı:
tamam hocam gelmeyiz bi daha..o kadar ısrar ediyorduunuz gelin diye demekki hepsi yalanmış yapmacıkmış...
madem öyle; o yaptınığınız kek var ya.. hani çok güzel olmuş demiştik.. hiç de güzel değildi.. :D:D
:D

beni önce bütün misafirler strese sokuyo, ay nasıl hazırlanacağım ben diyorum, sonra da geldiklerinde iyi ki geldiler ne güzel oldu diyorum... :) İstisnasız hep böyle oluyo..

mutlucan' Alıntı:

:puhaha: :puhaha: :puhaha:

hafta içi ya da hafta sonu ikisi de ayrı youryor beni :wink: çocukla olunca hepten zor.. ama yine de beklerim herkesi :D , severim misafiri :roll:

bu hafta sonu misafir vardı yine de zor ya bir de dışarda işiniz varsa çocuklu arkadaşlara kolaylıklar diliyorum bir de çocuk büyük iş gerçekten :?

kuru pastalar pastaneden, tatlılar gelen misafirden olur.

yemekliyse iç harcı hazırlar fırına veririm. yanına çorba pilav ve 2 çeşit salata. çok hazırlanayım derdinde değilim zaten. Meyveydi çerezdi kolaydı derken millet evden çıkarken elinde soda şişeleri ile çıkar. çok abartmamalı bence

seyma' Alıntı:
beni önce bütün misafirler strese sokuyo, ay nasıl hazırlanacağım ben diyorum, sonra da geldiklerinde iyi ki geldiler ne güzel oldu diyorum... :) İstisnasız hep böyle oluyo..
aynı hocam tıpkısının birebiri.... ama beni ençok bunaltan şey temizlik çocukta olunca hepten harabım... ama misafir gittikten sonra içsel bir ferahlık hisseriyorum...

Eşim evlenmeden misafiri çok severdim şimdi sevemez oldum senin yüzünden diyor :D bende de misafirden önce temizlik takıntısı oluyor her yeri dip köşe temizliyorum hafta içi okuldan sonra zaten gözüm açılmıyor haftasonu alıyoruz misafirleri ama daha önceki oturduğumuz yerde eşimin tanıdıkları çoktu hafta içi sonu farketmez hep misafirimiz oluyordu gerçekten çalışanlara zor oluyor :oops:

ben evlenmeden hep derdim bana gelecekseniz cuma, c.tesi akşamları gelin diye şimdi kimse haftaiçi gelmiyor çok iyi oldu hep biz geziyoruz h.içi :lol:
annemler, kayınvalidemler bile ben şu akşam yemeğe ya da çaya bekliyorum gelin demeden gelmezler nasıl alıştırırsan öyle gider misali :P
gerçi yeni evli olmamın da çok etkisi var :D

gelişimci' Alıntı:
ben evlenmeden hep derdim bana gelecekseniz cuma, c.tesi akşamları gelin diye şimdi kimse haftaiçi gelmiyor çok iyi oldu hep biz geziyoruz h.içi :lol:
annemler, kayınvalidemler bile ben şu akşam yemeğe ya da çaya bekliyorum gelin demeden gelmezler nasıl alıştırırsan öyle gider misali :P
gerçi yeni evli olmamın da çok etkisi var :D
:alkis:

duuuyguuu' Alıntı:
tabi bi de şöyle bi durum var,memleketimizde yasadığımız ve eşim de buralı olduğu için, eş dost akraba hiç bitmiyo,bazen bunalıyorum çok

eşimin memlketine buyk konusmayayyım ama asla tayın istemem ....... :-1:

BBNET
Geri