Bu yıl okul olarak Tübitak 4006 ya katılmak istiyoruz, YOS görevimde var, Proje çıkarabilmem için egzersiz vb. kurs açmam lazım, hafta sonu için kurs açabilir miyim?
hangi sendika ve hangi yönetmelik?Hocam sendika yeni yönetmeliğe göre açabilirsiniz, ücreti de alırsınız diyor.
Son yayınlanan yeğitek sorumlusu yönetmeliği Eğitim Gücühangi sendika ve hangi yönetmelik?
ne yönetmeliği hocam bu, yos için yönetmelik mi çıktı?Hocam sendika yeni yönetmeliğe göre açabilirsiniz, ücreti de alırsınız diyor.
İl yöneticiniz okuduğunu yorumlama sıkıntısı var. Adamlar nöbet alamaz ibaresini çıkarttı hâlâ onu eski haliyle yorumluyor.Aynen hocam, il koordinatörü kesinlikle ödenmeyecek dedi.
Geçen hafta Ankara'da yenilikçi sınıf eğitici eğitimindeydim. Orada yeğitek görevlisi ödenmez okul içi görevler ama mahalli hizmet içi eğitim vs açarsanız parasını alırsınız dedi.Ortalık garip.bazı illerde nöbet klüp ,dyk ,egzersiz hepsini ödeme kararı alınmış. ancak bizim il koordinatörümüz eski düzen birşey değişmedi hiç biri ödenmeyecek diyor yok mu bu forumda bir il koordinatörlüğü yapan arkadaş bir açıklama yapsa
Hocam girilse bile daha sonra geri ödeme çıkartılabilir. O daha da sıkıntı olur.Burada ne kadar konuşsakta ek ders modulunde bir düzenleme yapılmadan olmayacak. Idareci olan arkadaşlar varsa eğer nöbet, kulüp vb ek ders girişlerini modüle giriyor mu diye deneyebilir.
geçen sene benim idare tuttun hocam ücretini almalısın diye sisteme girdiler. ilçe takır takır silmiş sistemden tüm nöbetlerin ücretini olay kendi idaremizle de bitmiyorHocam girilse bile daha sonra geri ödeme çıkartılabilir. O daha da sıkıntı olur.