haberlerim ana sayfada görünmüyor

Kodla Büyü

gokceb

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaslar yeni sistemde eklediğim haberler ana sayfada görünmüyor, ama tüm haberlere tıklarsam cıkıyor, neden ola ki?

ya ben anlamadım ki bu sistemi, forumdaki tüm başlıkları okuyorum, herkes ayrı bir seyden muzdarip hele su statik ip olayı iyice cileden cıkarıcı. hem site cirkin, hem üstteki menünün okullarla alakası yok, neden bu dayatma anlayamıyorum...

bende de idari kadro kısmı görünmüyor ne önizlemede ne de yayınladıktan sonra sinir oldum bir hata yapıyorum ama

bende idari kadroda müdür var, ama müdür kısmına tıklayınca bos, saka gibi resmen :D

Sayın Hocam,

Yönetim paneli hem yapım hem de test aşamasında. Bakanlık Problemleri görüyor. Düzeltmeye çalışıyor. Tabi bu arada bizim işlemlerimizde sıkıntı çıkıyor. O yüzden acele etmeye gerek yok.

hocam keske az daha test edip de yayına koysalarmıs da biz de böyle sinir harbi yaşamasaymısız...

Sitede en küçük değişiklik dahi yapsanız "yayınla" butonuna tıklamamız gerekiyor + güncellemeler hemen sayfaya yansımıyor güncellemeleri görmek için de başka tarayıcıyla açmak gerekiyor. Chrome de yayınladıysanız mozilla da açın gibi

ya bi değişiklik yapıyorum yayınla diyorum bekliyorum
sonra baska bi değişiklik sonra yine bekle...
sanırım sistemin biraz daha oturmasını beklemek daha mantıklı olacak...

arkadaşlar yayın durumuı arşiv olursa ana sayfada görünmez. Yayında olması gerekiyor ben normal yaptım haberleri sıkıntı yok.

karacasuilkokulu.meb.k12.tr

explorerde de görünür hocam, sorun yoktur yani. geçmişi silin ya da bilgisayarı kapatıp açın, sorun olmadığını göreceksiniz

Yeni haber girişlerinde "taslak", "arşiv" ve "yayınla"dan hangisini seçtiğiniz önemli. yayınla yı seçip güncelledikten sonra bir de YAYINLA butonuna tıklamak gerekir. Tabii hangi tarayıcıyla bakıyorsanız önbelleğini de boşaltmanız gerekebilir. çünkü aslında yayınla butonundan sonra otomatik olarak ikinci bir sekme açıp göstermesi lazım ama sisteme yüklenmeler olunca durum değişiyor tabii

BBNET
Geri