Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya ben anlamadım ki bu sistemi, forumdaki tüm başlıkları okuyorum, herkes ayrı bir seyden muzdarip hele su statik ip olayı iyice cileden cıkarıcı. hem site cirkin, hem üstteki menünün okullarla alakası yok, neden bu dayatma anlayamıyorum...
Yönetim paneli hem yapım hem de test aşamasında. Bakanlık Problemleri görüyor. Düzeltmeye çalışıyor. Tabi bu arada bizim işlemlerimizde sıkıntı çıkıyor. O yüzden acele etmeye gerek yok.
Sitede en küçük değişiklik dahi yapsanız "yayınla" butonuna tıklamamız gerekiyor + güncellemeler hemen sayfaya yansımıyor güncellemeleri görmek için de başka tarayıcıyla açmak gerekiyor. Chrome de yayınladıysanız mozilla da açın gibi
ya bi değişiklik yapıyorum yayınla diyorum bekliyorum
sonra baska bi değişiklik sonra yine bekle...
sanırım sistemin biraz daha oturmasını beklemek daha mantıklı olacak...
Yeni haber girişlerinde "taslak", "arşiv" ve "yayınla"dan hangisini seçtiğiniz önemli. yayınla yı seçip güncelledikten sonra bir de YAYINLA butonuna tıklamak gerekir. Tabii hangi tarayıcıyla bakıyorsanız önbelleğini de boşaltmanız gerekebilir. çünkü aslında yayınla butonundan sonra otomatik olarak ikinci bir sekme açıp göstermesi lazım ama sisteme yüklenmeler olunca durum değişiyor tabii