Sayın Apps Eğitim Sürümü Yöneticisi,
Açık ve net bir şekilde, okulların Eylül'den önce Classroom'a erişmeleri gerektiğini öğrendik. Bugün size Classroom'un 11 Ağustos 2014 haftasında alan adınızdaki tüm öğretmenlerin ve öğrencilerin kullanımına açılacağını bildirmekten mutluluk duyuyoruz. Bu, alan adınızdaki tüm öğretmenlerin bir sınıf oluşturabileceği veya bir sınıfa katılabileceği, öğrencileri davet edebileceği ve ödevleri duyurabileceği anlamına geliyor.
, Google Apps Eğitim Sürümü sözleşmeniz kapsamında bir hizmettir ve Yönetim Konsolu'nda alan adının tamamı veya seçilen kuruluş birimleri için Classroom'u etkinleştirebilir ya da devre dışı bırakabilirsiniz. Kullanıcılarınız hizmeti kullanmaya başlamak için classroom.google.com adresini ziyaret edip öğretmen veya öğrenci olduklarını belirttikten sonra ilk sınıflarına katılabilirler. Yönetici olarak, öğretmen olduklarını belirten tüm kullanıcıları onaylayarak kimlerin sınıf oluşturabileceğini denetleyebilirsiniz. Bununla birlikte, alan adınızdaki her kullanıcının sınıf oluşturmasına izni vermeyi de seçebilirsiniz. Classroom Yardım Merkezi, öğretmenlerin nasıl doğrulanacağı da dahil ek makalelerle güncellenecektir. Ayrıca, sorularınıza yanıt bulmanıza yardımcı bir kaynak olarak kısa bir süre önce Classroom Ürün Forumunu da başlattık.
Eğitim yılı boyunca yenilikler yapmaya ve yeni özelliklere eklemeye devam edeceğiz. Bu nedenle beğendiğiniz noktalara ve hangi alanların geliştirilmesi gerektiğine ilişkin geri bildirimlerinizi Geri Bildirim Gönder düğmesini kullanarak bize iletebilirsiniz.
Saygılarımızla,
Classroom Ekibi