Golf 4 yakıt tüketimi

Kodla Büyü

shift_delete

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhaba arkadaşlar golf 4 tüpsüz yakıt tüketimi olarak nasıl bir araç, ne yakıyor km ye?

Teşekkür ederim

araç özelliklerini aratırsan kesin sonuç bulursun ama bence şehir içi 8-11 L/100KM yakar. 1.4 daha az yakanlara inanma onlarda aynı yakar. Zaten bu silindir hacmi küçük arabalar Türkiyede var, bunun nedeni de vergisinin az olması. Durum böyle olunca araç firmaları Türk piyasasına girmek için düşük silindir hacimli motor takıyorlar. Her markanın her ülkede farklı satış stratejileri var. Mesela ben bu güne kadar Honda nın dizel motoru olduğunu bilmiyordum. Meğer varmış ama Türkiyede satışa sunmuyor :o
Sonuç olarak hocam benzinli araca binileceği kalmadı, bende bu yüzden arabamı değiştirdim, ilk defa dizel araç kullanıyorum. Şehir içi 6L/100 KM yakıyor. Memnunum şimdilik :+1:

teşekkürler arkadaşlar golf 4 almayı düşünüyordumda kararsızım açıkcası yakıt tüketimi endişelendiriyor

Ben de 2001 model Golf 4 kasa var hocam. Alacaksan mutlaka tüp taktır yoksa başedemezsin.

22000TL ye golf 4 vardı tüpsüz, şuan itibariylede tüp taktırma şansım olmaz onun için sormuştum arkadaşlar. onun yerine 2005-2006 model polo daha mı mantıklı olur sizce(oda tüpsüz)

22 bin e olan golf kaç modeldi?
2003 corolla aldı arkadaş -18 e.. 147.000 km deydi.. 1.4 terra imiş - en boşu
nasıl fiyat?

2001 modeldi hocam. corolla 1.4 lerin tutulmadığını söylemişlerdi hocam 1.6 terraların temizleride 24bin civarı

golf 4 bir öğretmen arkadaşımda var . Çok yaktığını söyler dururdu . Ama araçtan araca da değişir . Faydası olurmu bilmem ama golf v 1.6 fsi 8 lt şehir içi 6 lt şehir dışı yakıyor hocam

BBNET
Geri