Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
araç özelliklerini aratırsan kesin sonuç bulursun ama bence şehir içi 8-11 L/100KM yakar. 1.4 daha az yakanlara inanma onlarda aynı yakar. Zaten bu silindir hacmi küçük arabalar Türkiyede var, bunun nedeni de vergisinin az olması. Durum böyle olunca araç firmaları Türk piyasasına girmek için düşük silindir hacimli motor takıyorlar. Her markanın her ülkede farklı satış stratejileri var. Mesela ben bu güne kadar Honda nın dizel motoru olduğunu bilmiyordum. Meğer varmış ama Türkiyede satışa sunmuyor
Sonuç olarak hocam benzinli araca binileceği kalmadı, bende bu yüzden arabamı değiştirdim, ilk defa dizel araç kullanıyorum. Şehir içi 6L/100 KM yakıyor. Memnunum şimdilik :+1:
22000TL ye golf 4 vardı tüpsüz, şuan itibariylede tüp taktırma şansım olmaz onun için sormuştum arkadaşlar. onun yerine 2005-2006 model polo daha mı mantıklı olur sizce(oda tüpsüz)
golf 4 bir öğretmen arkadaşımda var . Çok yaktığını söyler dururdu . Ama araçtan araca da değişir . Faydası olurmu bilmem ama golf v 1.6 fsi 8 lt şehir içi 6 lt şehir dışı yakıyor hocam