GM MEB TABLET GÜVENLİK KİLİDİ

Kodla Büyü
1.Öncelikle tabletimizi en az %80 oranında şarj edelim, tavsiyem tam şarj olmasıdır.
2.Hafıza kartı varsa tabletten çıkartın.
3.Tableti kapatın
4.Tabletin kenarında bulunan ses açma ve kapama tuşlarına basın, yani ses açma ve kısma tuşlarına aynı anda basıyoruz, diğer elimizle de açma kapama tuşuna basıyoruz.
5.General Mobile yazısı gelene kadar bu tuşlara basılı tutuyoruz.
6.Cihaz açıldıktan sonra karşınıza Android recovery menüsü gelecek, bu menü içerisinde ses açma ve kısma tuşları ile yukarı ve aşağı doğru hareket edebiliyor, açma kapama tuşuyla da seçebiliyoruz.
7.Tuşlarla ilerleyerek wipe data / factory reset kısmına geliyoruz ve açma kapama tuşuyla seçiyoruz.
8.Seçimi yaptıktan sonra başka bir menüye gelecek ve burada da Yes — delete all user data seçeneğine gelip açma kapama tuşu ile seçimimizi yapıyoruz.
9.İşlemi yaptıktan sonra karşımıza Android logosu olan bir ekran gelecek ve bazı yazılar göreceksiniz. Müdahale etmeyin, tablet kendisini formatlıyor.
10.İşlem bittikten sonra tablet kendiliğinden açılacak ve kutusundan çıkardığınız ilk gün ki gibi tabletinizi karşınızda bulacaksınız.

gelecektr' Alıntı:
1.Öncelikle tabletimizi en az %80 oranında şarj edelim, tavsiyem tam şarj olmasıdır.
3.Tableti kapatın
4.Tabletin kenarında bulunan ses açma ve kapama tuşlarına basın, yani ses açma ve kısma tuşlarına aynı anda basıyoruz, diğer elimizle de açma kapama tuşuna basıyoruz.
6.Cihaz açıldıktan sonra karşınıza Android recovery menüsü gelecek, bu menü içerisinde ses açma ve kısma tuşları ile yukarı ve aşağı doğru hareket edebiliyor, açma kapama tuşuyla da seçebiliyoruz.
7.Tuşlarla ilerleyerek wipe data / factory reset kısmına geliyoruz ve açma kapama tuşuyla seçiyoruz.
8.Seçimi yaptıktan sonra başka bir menüye gelecek ve burada da Yes — delete all user data seçeneğine gelip açma kapama tuşu ile seçimimizi yapıyoruz.
9.İşlemi yaptıktan sonra karşımıza Android logosu olan bir ekran gelecek ve bazı yazılar göreceksiniz. Müdahale etmeyin, tablet kendisini formatlıyor.
10.İşlem bittikten sonra tablet kendiliğinden açılacak ve kutusundan çıkardığınız ilk gün ki gibi tabletinizi karşınızda bulacaksınız.
Tabletler ilk geldiğinde bu yöntem 1 ay boyunca işime yaradı ama şuan tabletler formatlanmıyor bizim okulda. Belli bir süre sonra o özelliği kaldırıyorlar kanımca...

hocam ben dedıgınız adımları uyguladım ama ogrencının tc numarasını ve sıfresını gırecegımız ekran yerıne cok daha farklı bır ekran geldı gene bır tc ve sıfre istiyodu
ama ogrencıye aıt olan kısım degıldı
altında soyle bır baglantı verılmıstı
http://mdmibnisina.eba.gov.tr/Login.aspx

anladıgım kadarı ıle tabletın aktıvasyon programını yukleyecek kısının bılgılerı ıstenıyoo telpa ıle konusup gonderdım tabletı baska bır cozumu var mıydı bılmıyorum ama ??

gelecektr' Alıntı:
3.Tableti kapatın
yukarıdaki işlemi yapınca formatlanmıyor ise aynı yöntemi 4-5 kez tekrar edin genelde 4. tekrarda formatlanıyor. ben bu şekilde 10 tableti formatladım.

BBNET
Geri