teknik46' Alıntı:selam arkadaşlar,
öğrenci, tabletine ekran kilidi şifre koymuş unutmuş
gm nin normal cihazları için olan reset yöntemlerini denedim olmadı. var mı bir yol.
harun erdem' Alıntı:hocam açma ve ses artırma tuşlarına birlikte basıyorsun. Resimli bir şekilde blogda anlatmıştım hocam ordan bakabilirsin. link aşağıda
arkadaşım püf noktası şu: açma düğmesi ve ses açma tuşuna birlikte basılı tut, general mobile yazısı çıkınca düğmelerden elini çek,ozdemir1001' Alıntı:ben neden reset atamıyorum ???YA lütfen bir bilen bana da yol gösterebilir mi?Öğretmen tabletinde giriş ekranında hem kullanıcı adı hemde parola istiyor ve bu durum sıkıcı oluyor..reset atayım dedim bir türlü yapamadım..söylenilen yöntem işe yaramıyor??Başka ne yapabilirim...Acil yardım lütfen
O yöntem işe yaramıyor artık. Başka yöntem var mı...loveman' Alıntı:arkadaşım püf noktası şu: açma düğmesi ve ses açma tuşuna birlikte basılı tut, general mobile yazısı çıkınca düğmelerden elini çek,ozdemir1001' Alıntı:ben neden reset atamıyorum ???YA lütfen bir bilen bana da yol gösterebilir mi?Öğretmen tabletinde giriş ekranında hem kullanıcı adı hemde parola istiyor ve bu durum sıkıcı oluyor..reset atayım dedim bir türlü yapamadım..söylenilen yöntem işe yaramıyor??Başka ne yapabilirim...Acil yardım lütfen
Reset olayı kapandı. Öğrenci şekil şifreyi unutmuş. Google Play Store dan hemen oyun indirmek için acele bir şekilde gmail hesabını oluştururken şifreyi de sallamış. Onu da hatırlamıyor. Önerisi olan var mı...mobile' Alıntı:herhalde reset olayınıda kapattılar
ali04' Alıntı:önce wipe cahce
sonra factory reset
birkac denemeden sonra oluyor. biraz önce yaptım.
wertyu6' Alıntı:ali04' Alıntı:önce wipe cahce
sonra factory reset
wipe cahce nedir hocam?
ali04' Alıntı:wertyu6' Alıntı:ali04' Alıntı:önce wipe cahce
sonra factory reset
wipe cahce nedir hocam?
factory reset altinda cıkan yer. ses arttırma + açma tuşuna bastığımızda gelen ekranda.
Biraz önce aynı durumda olan bi tablet geldi. Yazılanları denedim ama çare olmadı. tablet@eba.gov.tr adresine mail atıcaktım ama seri no silinmiş. Ne yapabilirim.Herkul123' Alıntı:unutulan şifreler için tablet@eba.gov.tr adresine tabletin seri numarasıyla istekte bulunulursa şifreyi deiştiriyorlar.