GM MEB TABLET GÜVENLİK KİLİDİ

Kodla Büyü

teknik46

Üye
selam arkadaşlar,

öğrenci, tabletine ekran kilidi şifre koymuş unutmuş

gm nin normal cihazları için olan reset yöntemlerini denedim olmadı. var mı bir yol.

teknik46' Alıntı:
selam arkadaşlar,

öğrenci, tabletine ekran kilidi şifre koymuş unutmuş

gm nin normal cihazları için olan reset yöntemlerini denedim olmadı. var mı bir yol.

Reset yöntemi çalışıyor. Ben 4-5 tane resetledim.

hocam açma ve ses artırma tuşlarına birlikte basıyorsun. Resimli bir şekilde blogda anlatmıştım hocam ordan bakabilirsin. link aşağıda

harun erdem' Alıntı:
hocam açma ve ses artırma tuşlarına birlikte basıyorsun. Resimli bir şekilde blogda anlatmıştım hocam ordan bakabilirsin. link aşağıda

Farklı tabletleri daha önce resetledim. ama bir turlu meb tabletinde yapamadım. Gm telefonunu da yapmıştım,

dediklerinizi denedim hep normal açılıyor , var mı püf noktası

ben dağıtırken unutacağınız şifreyi koymayın ya da hiç şifre koymayım dedim..
buna rağmen ilk hafta şifre koyup onu da unutanlardan geldi 3-5 tane..
reset attım tekrar aktifleştirdim ama bir hafta peşimde dolaştırdım..
şeytan kulağına kurşun ondan sonra 1 kişi geldi..

ben neden reset atamıyorum ???YA lütfen bir bilen bana da yol gösterebilir mi?Öğretmen tabletinde giriş ekranında hem kullanıcı adı hemde parola istiyor ve bu durum sıkıcı oluyor..reset atayım dedim bir türlü yapamadım..söylenilen yöntem işe yaramıyor??Başka ne yapabilirim...Acil yardım lütfen

ozdemir1001' Alıntı:
ben neden reset atamıyorum ???YA lütfen bir bilen bana da yol gösterebilir mi?Öğretmen tabletinde giriş ekranında hem kullanıcı adı hemde parola istiyor ve bu durum sıkıcı oluyor..reset atayım dedim bir türlü yapamadım..söylenilen yöntem işe yaramıyor??Başka ne yapabilirim...Acil yardım lütfen
arkadaşım püf noktası şu: açma düğmesi ve ses açma tuşuna birlikte basılı tut, general mobile yazısı çıkınca düğmelerden elini çek,

loveman' Alıntı:
ozdemir1001' Alıntı:
arkadaşım püf noktası şu: açma düğmesi ve ses açma tuşuna birlikte basılı tut, general mobile yazısı çıkınca düğmelerden elini çek,
O yöntem işe yaramıyor artık. Başka yöntem var mı...

Ses arttırma ve power tuşu ile deneyip resetliyorum ama hiç birşey değişmiyor. Tabletler ilk geldiğinde oluyordu. 1-2 haftadır olmuyor bizde.

mobile' Alıntı:
herhalde reset olayınıda kapattılar
Reset olayı kapandı. Öğrenci şekil şifreyi unutmuş. Google Play Store dan hemen oyun indirmek için acele bir şekilde gmail hesabını oluştururken şifreyi de sallamış. Onu da hatırlamıyor. Önerisi olan var mı...

evet bende de geldi şimdi reset atıyorum ama aynı şifre ekranı tekrar geliyor var mı bir çözümü?

önce wipe cahce
sonra factory reset

birkac denemeden sonra oluyor. biraz önce yaptım.

ali04' Alıntı:
wertyu6' Alıntı:
ali04' Alıntı:
önce wipe cahce
sonra factory reset

birkac denemeden sonra oluyor. biraz önce yaptım.

wipe cahce nedir hocam?

factory reset altinda cıkan yer. ses arttırma + açma tuşuna bastığımızda gelen ekranda.

evet hocam gördüm, denedim reset atılmayan tablete reset atıldı ama değişen bişey olmadı,
her ağa bağlanıyor tablet bir tek aktivasyon ağına bağlanmıyor.

önce cache partition, sonra factory reset dedim.
formating dedi ama birşey değişmedi hocam. yine karşıma ekran kilidi çıktı.
factory reset dedikten sonra çıkan seçeneklerde sadece bir tane yes vardı onu seçtim. sizler de mi öyle yaptınız?

bu ne yaa....baştan uyaralım arkadaşlar...unutulan şifrelerden sorumlu değiliz diye...eskiden bt labı tamamen bizim kontrolümüzde olduğundan sorunu bir şekilde çözüyorduk...şimdi ise meb sürekli işimize çomak sokuyor...madem bu kadar kontrolün kendilerinde olmasından memnunlar...gönderin kargoya gitsin..ne uğraşıyoruz ki!!!! :-1:

BBNET
Geri