gis sınav başvuruları açıklandı

Kodla Büyü
İki gözetmenlik te bana çıkmış.. Daha çok tecrübeli arkadaşlara görevlendirme çıkar deniyordu.. Öyle olmadığını görmüş oldum..

bana ikisi de çıkmadı... Eşime çıktı.. Neye göre görevlendirmeler oluyor acaba... Eşim 2 yıllık öğretmen ben 5 yıllık... rasgelemi atıyor acaba....

1 gözetmelikte bana çıktı. Onay vermesem ne olur? Bir daha görev vermezler mi?

Bana iki gözetmenlik çıktı.
Resmi açıklamaya göre önce ünvan sonra puan sıralamasına göre görev çıkıyor. Mesela müdür yardımcısı ve öğretmen aynı görevi istese öncelik müdür yardımcısının. Puan önceliği de şöyle, sistem her kullanıcıya ilk başta 10bin puan veriyor. Alınan her görevde bu puandan düşüyor sınavdaki göreve göre. (Gözetmen-salon başkanı gibi) İki öğretmen aynı görevi istediğinde puanı yüksek olan (yani daha az sınavda görev almış olan) öncelikli oluyor. Tabi bu kağıt üzerindeki bilgi. Gerçekte ne olduğunu bilemem. Puanınızı öğrenebilmek için "Yönetim İşlemleri Sistemi"nden (okullarda öğretmenleri kayıt ettiğimiz program) görevli sorgulamaya girip sorgulatabilirsiniz. Bahsettiğim resmi açıklamayı da gis.osym.gov.tr adresinden giriş yaptığınız zaman ana sayfada görebilirsiniz.

Geçen sene yapılan protestoları düşünüyorum da...

Neyse...

Ben her zamanki gibi istemedim görev. Herkesin kendi bileceği iş...

Ortaöğretim KPSS de gözetmenlik çıkmış. Çıkmaz diye düşünüyordum bu yıl ÖSYM de 2. gözetmenliğim olacak.

bana yine hiçbirşey çıkmamış çıkmayınca değil çıkınca şaşırıyorum zaten:)

Ben başvuru yaparken bir sınava (ortaöğretim) başvurmuş(t)um. İki sınav vardı da ben mi görmedim diğer oturumu acaba aklıma takıldı?

Bana da bir adet salon başkanlığı görevi çıktı.
Nisan ayındaki YGS sınavında gözetmen olarak 83 küsür lira almıştım.
Başkanlık ne kadar bilen var mı?

istanbul38' Alıntı:
muhalif33' Alıntı:
sbil' Alıntı:
muhalif33' Alıntı:
1 gözetmelikte bana çıktı. Onay vermesem ne olur? Bir daha görev vermezler mi?
görevi onaylayıp da gidilmezse yıl içerisinde bir daha görev verilmez diye biliyorum.

hiç onaylamazsam ne olur?
onaylamıyorum dersen bişey olmaz... denedim

yani onay vermezsem başka zaman sınav görevi çıkabilir mi?

Arkadaslar mrb
Ben bir ilcede merkez okuldayim.
Bu gis kaydini okula sordum
İlce mem sordum bilmiyoruz dediler.

Sinav olarak sadece acik ioo ve lise biliyoruz dediler.
Bu arada bizim ilcede kpss ygs gibi osym sinavlari yok. İl merkez ve baska bi ilcede var.

Kayit olmak icin ne yapmam nereye gitmem gerekiyor
Ve zamani gecti mi gecmisse bi daha ne zaman gelir

cyln' Alıntı:
Arkadaslar mrb
Ben bir ilcede merkez okuldayim.
Bu gis kaydini okula sordum
İlce mem sordum bilmiyoruz dediler.

Sinav olarak sadece acik ioo ve lise biliyoruz dediler.
Bu arada bizim ilcede kpss ygs gibi osym sinavlari yok. İl merkez ve baska bi ilcede var.

Kayit olmak icin ne yapmam nereye gitmem gerekiyor
Ve zamani gecti mi gecmisse bi daha ne zaman gelir

Hocam bu sınavlarla ösym ilgilendiği için MEB karışmıyor. İldeki veya ilçedeki ösym bürosunun telefonunu açıp bir sorun. Belki olumlu sonuç çıkar ve sayenizde ilçede de yapılmaya başlar. Tabi yine de talebe bağlı olduğu için olumsuz cevap da verebilirler.

http://osym.gov.tr/belge/1-2412/osym-si ... kleri.html

BBNET
Geri