Aynen ortaöğretim için 1 gözetmenlik bana da çıktı.deepman' Alıntı:kpss ortaöğretim-önlisans görevlendirme açıklandı. bana bir tane gözetmen çıkmış..
Değişiyor aşağı yukarı 20 TL fark var.tayinci42' Alıntı:gözetmen yada başkan olunca ücreti değişiyor mu?
görevi onaylayıp da gidilmezse yıl içerisinde bir daha görev verilmez diye biliyorum.muhalif33' Alıntı:1 gözetmelikte bana çıktı. Onay vermesem ne olur? Bir daha görev vermezler mi?
sbil' Alıntı:görevi onaylayıp da gidilmezse yıl içerisinde bir daha görev verilmez diye biliyorum.muhalif33' Alıntı:1 gözetmelikte bana çıktı. Onay vermesem ne olur? Bir daha görev vermezler mi?
onaylamıyorum dersen bişey olmaz... denedimmuhalif33' Alıntı:sbil' Alıntı:görevi onaylayıp da gidilmezse yıl içerisinde bir daha görev verilmez diye biliyorum.muhalif33' Alıntı:1 gözetmelikte bana çıktı. Onay vermesem ne olur? Bir daha görev vermezler mi?
hiç onaylamazsam ne olur?
easytr' Alıntı:mewluth' Alıntı:Ben başvuru yaparken bir sınava (ortaöğretim) başvurmuş(t)um. İki sınav vardı da ben mi görmedim diğer oturumu acaba aklıma takıldı?
başvuru tek ama sınav iki oturum. sorun yok.
istanbul38' Alıntı:onaylamıyorum dersen bişey olmaz... denedimmuhalif33' Alıntı:sbil' Alıntı:görevi onaylayıp da gidilmezse yıl içerisinde bir daha görev verilmez diye biliyorum.muhalif33' Alıntı:1 gözetmelikte bana çıktı. Onay vermesem ne olur? Bir daha görev vermezler mi?
hiç onaylamazsam ne olur?
cyln' Alıntı:Arkadaslar mrb
Ben bir ilcede merkez okuldayim.
Bu gis kaydini okula sordum
İlce mem sordum bilmiyoruz dediler.
Sinav olarak sadece acik ioo ve lise biliyoruz dediler.
Bu arada bizim ilcede kpss ygs gibi osym sinavlari yok. İl merkez ve baska bi ilcede var.
Kayit olmak icin ne yapmam nereye gitmem gerekiyor
Ve zamani gecti mi gecmisse bi daha ne zaman gelir