Hocam 17 Şubata kadar bence hiç uğraşmayın.. Biz dün dağıttık okuldaki hocalarada tabletleri açmamalarını 2. bi emre kadar beklemelerini söyledim.. 

hmmtklnc' Alıntı:arkadaşlar bende aynı sorundan muzdariptim.ama birsini açtım çok şükür.
meb hattından wireless olması gerekiyor.wireless üzerinden aktifleştirmeyi başardım ancak.
konuyu açan arkadaş çözüldü yazsın....
ecevahir' Alıntı:tabletin anlamını çözememişler.
karekedi' Alıntı:rooni' Alıntı:Hocam size gelen tabletlerde mini usb ve mini hdmi girişleri varmı? normalde olmsı gerekiyor klavuzunda da bu girişlerin olduğu yazılıyor ama tabletlerde bu girişler yok? bilgisi olan varmı?
Sadece kulaklık ve şarj girişi var hocam. Başka bir giriş yok.
2. Öğrenci tabletlerinde kullanıma kapatılan donanımlar:
Öğrenci tabletlerinde SD kart, micro USB, HDMI, Bluetooth ve Mikrofon
engellenmiştir.
Ayrıca öğrenci tabletlerinde kablosuz ağ seçeneğine öğrenci tarafından
kapatılamaz kapatılmaya çalışılsa bile açık kalacak ve “WIFI, Mobil Cihaz 4
Yönetim Sistemi tarafından açık bırakılmaktadır” şeklinde bir uyarı mesajı
çıkacaktır.
5. Kadrosu çakıştığı okulda olmayan Öğretmenler :
Görevlendirme/Ücretli(Sözleşmeli) olarak gelen öğretmenlere tablet
verilemeyeceği için aktivasyonları yapılamamaktadır. Bu konuda ne
yapılacağına dair çalışma devam etmekte olup verilecek karar daha sonra
tarafınıza bildirilecektir.
Bilgi için teşekürler hocam... lazım olacak bugünlerde...MotorolaRazrXT910' Alıntı:Bakanlık Maili :
İllerimize dağıtımı gerçekleştirilen tablet bilgisayarlar ekteki pdf dökümanında yer alan aşamalarla aktive edilmektedir. Bunun için öğretmenlerimizin EBA şifresi edinmeleri , öğrencilerimiz ise sınıf öğretmenleri tarafından eba şifreleri sağlanmalıdır.
pybs.eba.gov.tr ya da tablet.eba.gov.tr adresinden şu anda dağıtılan general mobile marka tablet aktivasyon işlemi yapılmamaktadır.
Tabletlerin 17 Şubat 2014 e kadar okullarımızda dağıtıma başlanmaması, bakanlığımızdan gelecek resmi yazıya göre işlem yapmaları gerekmektedir.
Aktivasyon işlemleri için bu eposta bilgilendirme amaçlı gönderilmiştir. Belirtilen tarihten itibaren dağıtımlarla beraber aktivasyon işlemleri yapılması idaremizce uygun görülmüştür.
Not: Tablet aktivasyon video anlatımları ayrıca eba.gov.tr üzerinden illerimizle paylaşılacaktır.