menüde cihaz yönetimi var, oradan bağlanabilirsin..titan1905' Alıntı:Arkadaşlar okulda wifi ile etkinleştirdim. Evde ayarlar-kablosuz ayarlar yok. Evde wifi nasıl açacağız??
tmm hocam sağolun bende ayarlara bakıyordum sürekliKeyfe' Alıntı:menüde cihaz yönetimi var, oradan bağlanabilirsin..titan1905' Alıntı:Arkadaşlar okulda wifi ile etkinleştirdim. Evde ayarlar-kablosuz ayarlar yok. Evde wifi nasıl açacağız??
dns ayarlarından kaynaklı şu an müdahele etme şansınız yok. ama google playden uygulamaları indirip kurabiliyorsunuz.titan1905' Alıntı:Google play de resimler görülmüyor. Flash player yükledim sonuç yine aynı
1gb ram 16 gb hafıza arm9 işlemcidendok17' Alıntı:tabletin özelliklerinden bahsedermısnız bıze daha gelmedi güzel mi androidi kaç :shock: :shock: :shock:
ecevahir' Alıntı:Su anda tabletten yaziyorum, gayet iyi yalniz küçük bir türkçe karakter problemim var. F klavyeye alisamadigim için q ya çevirdim onda da türkçe harfler yok.
Kilif var. İçinde f klavye mevcut sarjli. Android 4.2 kurulu. Maillerdeki resimleri goremiyorum . face te girilmiyor. Kalemde vardendok17' Alıntı:HOCAM FAZLA SORU OLUYOR AMA KILIFI NASIL KALEM MI VAR MI
bahhele' Alıntı:ecevahir' Alıntı:Su anda tabletten yaziyorum, gayet iyi yalniz küçük bir türkçe karakter problemim var. F klavyeye alisamadigim için q ya çevirdim onda da türkçe harfler yok.
hocam s harfine uzunca basınca türkçe karakteri yada c harfine basınca ç ve türevleri çıkması lazım çıkmıyormu?
bu arada tabletler beyazmı siyahmı![]()
Evet uzun basınca çıkiyor. Kutudan bluetooth ile bağlanan f klavyede çıktı. Ayaklardan q ya çeviremedim eğer çevrilseydi tuşları söküp yer değiştirecektimecevahir' Alıntı:bahhele' Alıntı:ecevahir' Alıntı:Su anda tabletten yaziyorum, gayet iyi yalniz küçük bir türkçe karakter problemim var. F klavyeye alisamadigim için q ya çevirdim onda da türkçe harfler yok.
hocam s harfine uzunca basınca türkçe karakteri yada c harfine basınca ç ve türevleri çıkması lazım çıkmıyormu?
bu arada tabletler beyazmı siyahmı![]()
On siyah, arka beyaz.
hocam ilk kurulum için wifi bağlantısı yapmalı ve eba şifresi girmelizeymera' Alıntı:arkadaşlar görevlendirme olarak BTR'deyim. görevlendirme olduğum için tablet verilmedi :-1: az önce izinde olan bir hoca aradı, tableti açtığında sadece ilk kurulum diyormuş ekranda ve bir ilerleme olmuyormuş. ben denemediğim için hiç bir fikrim yok. sizce sebep ne olabilir?
Ok tşk ederim hocam aklıma gelmeditrilaylayloom' Alıntı:Klavyeyi tanıtmak için, klavyenin sağ üst arkasından düğmesini aç, tabletten bluetooth'u aç, ayarlarda klavye görülebiliyor ona tıkla. (Klavyenin şarjı olmayabilir.)
eba şifrelerinde türkçe karakter kullanmayın arkadaşlartrilaylayloom' Alıntı:Tabletlerin yaklaşık 35 tanesini etkinleştirdim bir kaç tanesi eba.021 ve bir tanesi de eba0.13 hatası veriyor. Bunlardan 1tanesi okul ağından önce normal ağa bağlanmıştır, ebay. 021 hatasi bu sebepten olabilir mi? Eba sitesinin tartışmalar bölümünde her hata için aynı şey yazılmış.
sanırım öğrencisindendok17' Alıntı:BİZİM TABLETLER DAHA VERİLMEDİ ÖĞRETMENLERE GELDİ :x :x :cry: :cry:
NE ZAMAN GELİR YOKSA HICMI GELMEZ
Hayır hocam yok tahminim kılavuzların genele uyarlanmış olması neden oluyor etab4 yazınca zaten bu ürün değil farklı şeyler çıkıyor. Bu tabletler etab4 fatih 1st mehmet isimine ara bir tür işletim sistemi de güvenlik için uyarlanmışrooni' Alıntı:Hocam size gelen tabletlerde mini usb ve mini hdmi girişleri varmı? normalde olmsı gerekiyor klavuzunda da bu girişlerin olduğu yazılıyor ama tabletlerde bu girişler yok? bilgisi olan varmı?
aynısı bizimkilerde de oluyorzeymera' Alıntı:arkadaşlar görevlendirme olarak BTR'deyim. görevlendirme olduğum için tablet verilmedi :-1: az önce izinde olan bir hoca aradı, tableti açtığında sadece ilk kurulum diyormuş ekranda ve bir ilerleme olmuyormuş. ben denemediğim için hiç bir fikrim yok. sizce sebep ne olabilir?
aytekincetin' Alıntı:Hayır hocam yok tahminim kılavuzların genele uyarlanmış olması neden oluyor etab4 yazınca zaten bu ürün değil farklı şeyler çıkıyor. Bu tabletler etab4 fatih 1st mehmet isimine ara bir tür işletim sistemi de güvenlik için uyarlanmışrooni' Alıntı:Hocam size gelen tabletlerde mini usb ve mini hdmi girişleri varmı? normalde olmsı gerekiyor klavuzunda da bu girişlerin olduğu yazılıyor ama tabletlerde bu girişler yok? bilgisi olan varmı?![]()
karekedi' Alıntı:yağmur07' Alıntı:Bizim de geçen hafta ben yokken gelmiş tabletler. Müdür yardımcısına tablet .ebadan giriş yapacaksınız demişler. Henüz biz de yapamadık. Duyduğuma göre haftaya yapabilecekmişiz aktivasyonları. tabletler bir hafta erken gelmiş.. Gelişme olursa haberleşelim hocam..
Hocam tablet.eba.gov.tr şifresi verildi mi peki sizin okula??
ilgisi yok hocam biz tüm tabletleri benim telefonun kablosuz wifi paylaşımıyla aktifleştirdik.trilaylayloom' Alıntı:Tabletlerin yaklaşık 35 tanesini etkinleştirdim bir kaç tanesi eba.021 ve bir tanesi de eba0.13 hatası veriyor. Bunlardan 1tanesi okul ağından önce normal ağa bağlanmıştır, ebay. 021 hatasi bu sebepten olabilir mi? Eba sitesinin tartışmalar bölümünde her hata için aynı şey yazılmış.