Garanti Süresi İçinde 2 Kez Servise Giden Ancak Duzelmeyen Urun Hakkında

Kodla Büyü

schweppes1907

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar tcl 4022S telefon aldım Garanti devam ediyor üründe sesle ilgili konuşma problemi var iki kez servise gitti 3 kez tekrarlanması durumunda video gönderin dediler telefonu da servise istiyorlar yeni ürün talep etmem için ya da para iadesi için 3. kez servise gitmesi mi gerekiyor göndereyim mi ya da ne yapmalıyım başına gelen var mı süreç hakkında bilgilendirirseniz sevinirim Teşekkürler

En büyük ihtimalle servisteki arkadaşlar sorunu anlamamışlardır. Ondan video istiyor olabilirler. Hangi durumda hata veriyor diye.Ayrıca bu iade veya değişim süreçlerini o kadar suistimal eden kitle var ki inanılmaz. Bu nedenle video istiyor olabilirler. Birde telefon kullanmayı bilmeyen kitle var bunlarda telefonun yapması gereken şeyi (mesela çekmiyorsa sesin gelmemesi gibi) hata olarak algılayabilirler.....

Çocuğun akıllı saati arızalandı tcl marka daha iade süresi geçmeden hepsiburada premium üzerinden arızalandı diye gönderdik sıfır ürün yollandı. Yeni ürün arıza filan vermedi.

Garanti süresinde iki kez servise giden ama aynı arızayı tekrarlayan ürün için Tüketici Hakem Heyetine gidip para iadesi almıştım. Servis belgelerinizin tam olması ve e-devletten hakem heyetine şikayette bulunmanız gerekiyor.
3. kez servise gönderecekseniz ne olur bilemem, ama hakem heyetine giderseniz e-devlet üzerinden bilir kişi atanıyor. O bilir kişiye gidip (ilçe kaymakamlıkta randevu vermişti bize o gün buluşmuştuk, bir çok arızalı ürün sahibi o gün oraya geliyor) ürünü veriyorsunuz, şikayetinizi söylüyorsunuz. Ürünü sizden alıp bir süre inceliyor bir haftada sürebilir. Sonra başka bir gün tekrar buluşuyorsunuz. Size durumu ve tamir edilemediğini söyledikten sonra sanırım e-devlete belge yüklüyordu o kişi orayı tam hatırlamıyorum. Ya da size bir belge veriyor. Sonra firma size ulaşıyor, bana ürünü gönderin ücretinizi hesabınıza yatıralım dediler, gönderdim, faturadaki ücreti yatırdılar. Aldığımdan 3-4 ay sonra iade etmiş oldum. Petkit marka akıllı su kabıydı aldığım ürün.

Son düzenleme:
BBNET
Geri