Garanti bankası haberim olmadan konut kredisi hesabımdan 49 tl hesap işletim ücreti kesmişti. Tüketici hakem heyetine başvurdum beni haklı buldu ve paranın iadesine karar verdi. Garanti bankası yaklaşık 2 ay geçmesine rağmen ücreti hesabıma yatırmadı. Müşteri hizmetlerini aradım. E-devletten kontrol edin size dava açılmış olabilir dedi. e-devletten baktım karşı dava açılmış.
Ayrıca 2 otomatik ödeme talimatı verin bir daha kesilmez dediler. 2 otomatik ödeme talimatı verdim. bugün baktım 58 tl tekrar ücret kesmişler...
ne yapmam gerekiyor? bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim...
22.04.2014 itibariyle hakim bankayı haklı bulmuş. Hesap işletim ücreti davasını kaybettim.
Ancak Dosya masrafı ücreti için de garanti mahkemeye vermişti. Onu 3 gün önce biten mahkemeyle kazanmışım.
yani 2 ayrı mahkemede hesap işletim ücretini kaybettim. dosya masrafını kazandım.
Ayrıca 2 otomatik ödeme talimatı verin bir daha kesilmez dediler. 2 otomatik ödeme talimatı verdim. bugün baktım 58 tl tekrar ücret kesmişler...
ne yapmam gerekiyor? bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim...
22.04.2014 itibariyle hakim bankayı haklı bulmuş. Hesap işletim ücreti davasını kaybettim.
Ancak Dosya masrafı ücreti için de garanti mahkemeye vermişti. Onu 3 gün önce biten mahkemeyle kazanmışım.
yani 2 ayrı mahkemede hesap işletim ücretini kaybettim. dosya masrafını kazandım.