Galtasaraylı biri olarak Engin Baytarın hareketini kınıyorum

Kodla Büyü
nedeni önemli değil..yaptığı hareket iğrençti.engin baytardan fazlada galatarasaylıyım..engin yarı alır parasını başka kulübe gider ama biz ölene dek cimbomluyuz

hakem neden attı onu belki haksız yere atıldı onun isyanıydı o anda kendini kaybetti. Hakem haksız yere attıysa engine kızmamak gerek...

avrupa da olsa 6ay ceza alır.ama türkiye ve arap liglerinde hakemde cohhh tahrihhh etti canımm denilir ve 2 maç ceza alır.

En az 5 maç ceza alacak.
Şu var. Cüneyt Çakır ne Şampiyonlar Ligi yarı finalinde ne de Avrupa ŞAmpiyonasında bu kadar zorlanmıyordur. Bugün maçın da içine etti.

geçen sana kaleciye kafa atan enginin cezası en az 4-5 olması gerekirken tff direk kırmızı kartlarda olduğu gibi standart 2 maç vermiştir tahkim de utanmadan 1 maç düşürmüştür sen futbolcuya böyle yüz verirsen tepene çıkar böyle birilerine ders olur inşallah ama sanmam görmek istemeyen görmez duymak istemeyen duymaz bizim TFF 3 maymunda oscar alır

yaptığı çirkin hareketti ama terim bu sefer ciddi anlamda kulağını çekecek 5 maç ceza verilsin ayrıca birde GS versin ama hemen adamı linç etmek olmaz kazanmaya çalışmak lazım şefkatle yaklaşalım :)

Yedek kulübesindeki adamlara baktım da Fatih TERİM ve Hasan ŞAŞ.Bence gayet normal

mmercan' Alıntı:
Yedek kulübesindeki adamlara baktım da Fatih TERİM ve Hasan ŞAŞ.Bence gayet normal

Ne alaka hocam fatih terim ve hasan şaş ikiside Türkiyeye uefa kupasını getiren insanlardan. Kınıyorum sizi vallaa. Engin gereken cezayı alacaktır eminim ama galibiyetide böyle gölgelemeye gitmemek lazım GS her saniye fb deb daha iyiydi keşke engin kendine hakim olabilseydi. Ama yedek kulübemizde sahadaki futbolcularımız kadar özverili çalışan insanlar futbolda bi yere geleceksek ki zaanında bunlarla geldik yine bu insanlaarla geleceğiz.

diyorlarki avrupada ki cüneyt çakır ile Tr deki farklı.

konuşturuyorsunuz adamı yazayım artık,

Avrupada kaç maçta sahaya bu kadar yabancı madde ,yanıcı madde atılır?
Avrupada kaç oyuncu hakeme fiili müdahalede bulunur?
Avrupada kaç maçta teknik direktörler gerek maç öncesi gerek maç esnasında gerek sonrasında bu kadar haddini aşan gereksiz saldırır vaziyette yorum yapar hakem için.
Avrupadaki seyirci ile TR deki seyirciyi terazi kefesine koysan terazi teraziliğinden utanır.
Avrupadaki oyuncuların spor ahlakı ile özellikle Türk oyuncular ve Tr deki oyuncuların spor ahlakını kıyaslamak istemiyorum bile.
.
.
.
sen bu eşitsizlikleri önce aynı seviyeye getir sonra hakemlerden aynı yönetimi bekle.hakem bu insanoğlu yahu elbette etkilenecek o ortamdan.

yazsam roman olur. Önce bi kendimize bakalım beyler

Baytar yapmamalıydı, itiraz, hakaret, sözlü taciz bunları hep görüyorduk, üstüne birde hakemi pataklayacaktı. Hayır neyine güveniyorsun, bu kadar cesareti nerden alıyorsun?

Galatasaray daha iyi oynadı, haketti kazandı...Cücü tatilin havasından çıkamamış iyi yönetemedi...

Örnek ve yüksek bir ceza verilmeli, sarı kartı varken sürekli kaşınıyordu zaten kırmızı için belliydi alacağı kartı...

2. gs golünden önce faul var devamı gol oluyor, sonra fenerin golünde adamın eline çarptı diye dünyanın itirazı. Ya arkadaş az önce iyiydi hakem şimdi mi kötü oldu ?

mactan izlenimlerim.....
agizlarini okudugum kadariyla bir cok futbolcu
özellikle gsli oyuncular
acayip küfürler ediyor
fatih terim kendi oyuncusuna golü kacirdiginda allah belani versin diyor
engin diye bir yaratik hakeme saldiriyor
mesaleler oyunu engelliyor vs vs.
kesinlikle fb li degilim
cüneyt cakir da verdigi kararlarla oyunun icine etmistir

masterkartall' Alıntı:
Örnek ve yüksek bir ceza verilmeli, sarı kartı varken sürekli kaşınıyordu zaten kırmızı için belliydi alacağı kartı...

2. gs golünden önce faul var devamı gol oluyor, sonra fenerin golünde adamın eline çarptı diye dünyanın itirazı. Ya arkadaş az önce iyiydi hakem şimdi mi kötü oldu ?
yalnız gs nin golünden önce faul vardı ama fenerlinin eline çarptı(!)... yorumunuzun yanlılığı belli zaten.

neyse siz eleştirmeye devam edin GS kupayı müzesine koydu bile :) Oyunu konuşun oyunu engini bahane ederekten oynanan futbolu gölgelemeyin yani fb nin doğru dürüst pozisyonu bile yok.

böyle topçular olduğu sürece sadece bolca kulaklarını çınlatırlar. Genç ama çok dengesiz.

eze eze aldık.bala 2 gol tek pozisyonunuz yok....hala çik çik ötüyosunuz....siz aykuutla yola devam edin gaz verin..

mmercan' Alıntı:

Hocam biz galatasaraylılar olarak durumu kınarken sen hala yangına körükle gidyorsun.Bu yüzden futbolda gerideyiz.

dobra1979' Alıntı:
neyse siz eleştirmeye devam edin GS kupayı müzesine koydu bile :) Oyunu konuşun oyunu engini bahane ederekten oynanan futbolu gölgelemeyin yani fb nin doğru dürüst pozisyonu bile yok.

aynen oyunu konuşmak gerek...iki takım da kamp sonrası ilk ciddi sınavlarına çıktılar ama ikisi de vasatı geçemedi, galatasaray daha iyiydi ve kazandı...ama üzülerek söylüyorum iki takımı da avrupa sınavlarında çok üzerler.

Dün görüldü ki; GS ile FB arasında dağlar kadar fark var, her yönden, 10 kişi takıma karşı pozisyona bile giremediler.

tcoalngsau' Alıntı:
diyorlarki avrupada ki cüneyt çakır ile Tr deki farklı.

konuşturuyorsunuz adamı yazayım artık,

Avrupada kaç maçta sahaya bu kadar yabancı madde ,yanıcı madde atılır?
Avrupada kaç oyuncu hakeme fiili müdahalede bulunur?
Avrupada kaç maçta teknik direktörler gerek maç öncesi gerek maç esnasında gerek sonrasında bu kadar haddini aşan gereksiz saldırır vaziyette yorum yapar hakem için.
Avrupadaki seyirci ile TR deki seyirciyi terazi kefesine koysan terazi teraziliğinden utanır.
Avrupadaki oyuncuların spor ahlakı ile özellikle Türk oyuncular ve Tr deki oyuncuların spor ahlakını kıyaslamak istemiyorum bile.
.
.
.
sen bu eşitsizlikleri önce aynı seviyeye getir sonra hakemlerden aynı yönetimi bekle.hakem bu insanoğlu yahu elbette etkilenecek o ortamdan.

yazsam roman olur. Önce bi kendimize bakalım beyler

:+1: :+1: :+1:

BBNET
Geri