mmercan' Alıntı:Yedek kulübesindeki adamlara baktım da Fatih TERİM ve Hasan ŞAŞ.Bence gayet normal
Laf olsun da ne olursa olsun, kel alakammercan' Alıntı:Yedek kulübesindeki adamlara baktım da Fatih TERİM ve Hasan ŞAŞ.Bence gayet normal
yalnız gs nin golünden önce faul vardı ama fenerlinin eline çarptı(!)... yorumunuzun yanlılığı belli zaten.masterkartall' Alıntı:Örnek ve yüksek bir ceza verilmeli, sarı kartı varken sürekli kaşınıyordu zaten kırmızı için belliydi alacağı kartı...
2. gs golünden önce faul var devamı gol oluyor, sonra fenerin golünde adamın eline çarptı diye dünyanın itirazı. Ya arkadaş az önce iyiydi hakem şimdi mi kötü oldu ?
mmercan' Alıntı:Yedek kulübesindeki adamlara baktım da Fatih TERİM ve Hasan ŞAŞ.Bence gayet normal
dobra1979' Alıntı:neyse siz eleştirmeye devam edin GS kupayı müzesine koydu bileOyunu konuşun oyunu engini bahane ederekten oynanan futbolu gölgelemeyin yani fb nin doğru dürüst pozisyonu bile yok.
tcoalngsau' Alıntı:diyorlarki avrupada ki cüneyt çakır ile Tr deki farklı.
konuşturuyorsunuz adamı yazayım artık,
Avrupada kaç maçta sahaya bu kadar yabancı madde ,yanıcı madde atılır?
Avrupada kaç oyuncu hakeme fiili müdahalede bulunur?
Avrupada kaç maçta teknik direktörler gerek maç öncesi gerek maç esnasında gerek sonrasında bu kadar haddini aşan gereksiz saldırır vaziyette yorum yapar hakem için.
Avrupadaki seyirci ile TR deki seyirciyi terazi kefesine koysan terazi teraziliğinden utanır.
Avrupadaki oyuncuların spor ahlakı ile özellikle Türk oyuncular ve Tr deki oyuncuların spor ahlakını kıyaslamak istemiyorum bile.
.
.
.
sen bu eşitsizlikleri önce aynı seviyeye getir sonra hakemlerden aynı yönetimi bekle.hakem bu insanoğlu yahu elbette etkilenecek o ortamdan.
yazsam roman olur. Önce bi kendimize bakalım beyler