Galaxy S3 için tavsiyeleriniz.

Kodla Büyü

cuisinier

Süper Üye
Süper Üye
Galaxy S3 aldım, neler yüklemem gerekiyor,
dikkat etmem gereken şeyler neler
bu konuda pek bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
Birde aveadan hattı sınırsız internet paketi alabiliyormuyuz.

hayırlı olsun hocam 1 ay önce bende aldım çok iyi bir tercih. Bir çok güncellemeyi kendi yapıyor. Google play dan beğendiğinizi yükleyebilirsiniz.

1-advanced task manager
2-mobil data on/off
3-firefox web browser
4-go sms pro

oyun istersen;
1-smurfs village(çok eğlenceli)
2-angry birds star wars

hacam hayırlı olsun bende düşünüyorum almayı da gsm şirketlerinin kampanyasından mı faydalandın yoksa piyasadan mı

ben de dün aldım, yenicarsim.com adresinden. sanal avm gibi bişey, ürünü seçip alıyorsun para havuza gidiyor, firma ürünü sana yolluyor, teslim alınca siteden onay veriyorsun para firmaya gidiyor. ayrıca bu ay axess %10 chip para veriyor hem de 12 taksit yapıyor. tavsiye ederim. bu gün sim kartı kestirip kılıf alacağım inşallah.
-> ayrıca tavsiyelere ben de açığım çok iyi oldu bu konu.

hill climb racing çok eğlenceli bir oyun ayrıca winat9 deneyim 6,5 tl oldu belkide faturayı çıkarırız bu sayede
bencede yararlı bir başlık olmuş arkadaşların önerilerini bekliyoruz

bilgisayarhocam' Alıntı:
ben de dün aldım, yenicarsim.com adresinden. sanal avm gibi bişey, ürünü seçip alıyorsun para havuza gidiyor, firma ürünü sana yolluyor, teslim alınca siteden onay veriyorsun para firmaya gidiyor. ayrıca bu ay axess %10 chip para veriyor hem de 12 taksit yapıyor. tavsiye ederim. bu gün sim kartı kestirip kılıf alacağım inşallah.

ithalatçı firma garantisiyle mi aldınız. bunun riskli olduğunu söyleyenler var. bende tereddürteyi.

xodeda' Alıntı:
bilgisayarhocam' Alıntı:

ithalatçı firma garantisiyle mi aldınız. bunun riskli olduğunu söyleyenler var. bende tereddürteyi.

evet ithalatçı garantili, faturalı. arıza yapmazsa imei sıkıntısı olmaz, kayıtlı geliyor. arıza yaparsa süreç uzuyor, sorun da olabiliyor. bu ithalatçı firmaya göre değişkenlik gösteriyor.

cok buyuk iphone 5 elıme aldım gercekten guzel ama boy bıraz garip gostermıs bakalım 5s ne getırır

fiyatının düşmesini bekleyecektim fakat. eşimin de ısrarıyla dün akşam verdim siparişi. hepsiburada dan ithalatçı firma garantili almayı tercih ettim. Siparişi vermeden önce Müşteri temsilcisini aradım üründe herhangi bir arıza olursa muhatabımın kim olduğunu sordum. onlarda siz ürünü bize gönderiyorsunuz biz firmayla görüşüyoruz diyence bu ürünü almaya karar verdim. Beyaz olanı sipariş ettim dün akşam 19.30 saatlerinde bu sabah baktım kargoya verilmiş bile. Pişman olmam inşallah.

Konuyla ilgisiz ama İOS'ta önbellek temizleyici program bilen var mı? ücretli ücretsiz..

hbasdereli' Alıntı:
Konuyla ilgisiz ama İOS'ta önbellek temizleyici program bilen var mı? ücretli ücretsiz..

jailbreak var ise Activatior ile multicleaner kur. herhangi bir harekete onte et multicleaneri tüm programları kapatsın.

Mesela ben telefonu sallayınca tüm programlardan çıkıyor. Appstore de böyle bir program var mı bilemiyorum ama.

bende hepsiburada dan aldım. diğer daha ucuz yerler vardı ama. ithalatçı firma garantili olduğu için bide 12 taksit yapıyordu, başka siteye güvenemedim. müşteri hizmetlerini de aradım. herhangi bir sorunda muhatap onlarmış o yüzden tercih ettim.
oradan aldığımız bir üründe servise gönderme konusunda baya iyi çalışmışlardı onu da düşünerek verdim işte hadi hayırlısı şu anada yolda gelince bakacaz artık.

nosTRa' Alıntı:
hbasdereli' Alıntı:

jailbreak var ise Activatior ile multicleaner kur. herhangi bir harekete onte et multicleaneri tüm programları kapatsın.

Mesela ben telefonu sallayınca tüm programlardan çıkıyor. Appstore de böyle bir program var mı bilemiyorum ama.
Maalesef yok hocam. İOS 6.01 yüklü.

Hocam ithalatçı firma güvencesi olmadan almayın .... :verymad:
başıma gelen olay...
telefonu DARTY den geçen temmuz da 1800 tl ye aldım. tel 2 ay önce sarj sorunu yaşadı. samsung firması ile görüştüm ve destek bilişimi gönderdim bana 90 tl lik fatura çıkardılar. darty ve samsung firmalarını müşteri temsilcileri ile kavga gürültü anlaştık...
MEĞERSEM: samsung türkiye ithalatçı firmaları 6 tane imiş ! darty nın italatçı firması bunlardan olamadı için ürün yurt dışı ürünü olarak geçiyor ve samsung bunlara garanti uygularken fiyat çıkarıyor....
telefonu istettim destek bilişimden. Daha sonra DARTY ye gönderdim. onlarda italatçı firmasına teknik servisine gönderdiler ve telefonun yapıldı geldi.....

TELEFON ALIRKEN SAMSUNG KAPSAMINDA İTALATÇI FIRMA DURUMUNU SORGULAYIN başınız ağrımasın.....

Bu arada çok güzel elektronik simulasyon programları, 1-2 GB lık full oyunlar ve daha neler neler :) hepsi S3 için marketten indir kur mutlu ol :) :+1:

ben de 2 gün önce s3lendim :) samsungun kendi bayisinden 1399a aldım, ne zamandır istiyodum sonunda kavuştum..şarj sorunu dışında bi sıkıntı yok, 1 gün ancak gidiyor şarjı yedek batarya filan alsam iyi olur sanırım..bu arada note 2 ve s3 arasında çok kararsız kaldım ama note 2 çok büyük geldi sanki, yani emin olamadım, kulağıma götürünce konuşmak için komik oluyomuş gibi geldi, sonunda kararım s3 oldu..

advanced task killer, whatsapp, alarmclock, face, twitter, foursquare, instagram yükledim şu an için :) başka neler yükleyebilirim, neler gerekli olabilir??

Arkadaşlar benim s3 de saat ayarlarını bulamıyorum daha doğrusu alarm kronometre vs. gibi ayarlar yok bilgisi olan var mı?sadece saat tarih ayarlanıyor

bilkimya' Alıntı:
Arkadaşlar benim s3 de saat ayarlarını bulamıyorum daha doğrusu alarm kronometre vs. gibi ayarlar yok bilgisi olan var mı?sadece saat tarih ayarlanıyor

telefonun alarm bölümü saat uygulamasının içinde çıkıyor..kronometre de orada ;) ama ben alarm için alarm clock uygulaması yükledim birden fazla alarm kurabilmek için :)

Hocam saat diye bi uygulama yok internetten araştırmıştım sizin dediğiniz gibi saat uygulamasından bahsediliyor ancak benim telefonda yok o uygulama,telefonu eşim almış aldığı yerde telefona gerekli programları filan yükleyin demiş geldiğinden beri bu sekilde :(

BBNET
Geri