bilgisayarhocam' Alıntı:ben de dün aldım, yenicarsim.com adresinden. sanal avm gibi bişey, ürünü seçip alıyorsun para havuza gidiyor, firma ürünü sana yolluyor, teslim alınca siteden onay veriyorsun para firmaya gidiyor. ayrıca bu ay axess %10 chip para veriyor hem de 12 taksit yapıyor. tavsiye ederim. bu gün sim kartı kestirip kılıf alacağım inşallah.
-> ayrıca tavsiyelere ben de açığım çok iyi oldu bu konu.
xodeda' Alıntı:bilgisayarhocam' Alıntı:ben de dün aldım, yenicarsim.com adresinden. sanal avm gibi bişey, ürünü seçip alıyorsun para havuza gidiyor, firma ürünü sana yolluyor, teslim alınca siteden onay veriyorsun para firmaya gidiyor. ayrıca bu ay axess %10 chip para veriyor hem de 12 taksit yapıyor. tavsiye ederim. bu gün sim kartı kestirip kılıf alacağım inşallah.
-> ayrıca tavsiyelere ben de açığım çok iyi oldu bu konu.
ithalatçı firma garantisiyle mi aldınız. bunun riskli olduğunu söyleyenler var. bende tereddürteyi.
hbasdereli' Alıntı:Konuyla ilgisiz ama İOS'ta önbellek temizleyici program bilen var mı? ücretli ücretsiz..
Maalesef yok hocam. İOS 6.01 yüklü.nosTRa' Alıntı:hbasdereli' Alıntı:Konuyla ilgisiz ama İOS'ta önbellek temizleyici program bilen var mı? ücretli ücretsiz..
jailbreak var ise Activatior ile multicleaner kur. herhangi bir harekete onte et multicleaneri tüm programları kapatsın.
Mesela ben telefonu sallayınca tüm programlardan çıkıyor. Appstore de böyle bir program var mı bilemiyorum ama.
bilkimya' Alıntı:Arkadaşlar benim s3 de saat ayarlarını bulamıyorum daha doğrusu alarm kronometre vs. gibi ayarlar yok bilgisi olan var mı?sadece saat tarih ayarlanıyor