Yeni düzenlemeye göre açıköğretim fakülsesi sınavları 143 tl yazıyodu ama geçen hafta aöf sınavlarında gözetmendim 50 tl verdilerberkekaya' Alıntı:Hocam yeni dezenlemeye göre gmzetmen 91 başkan 120 alacak
muhalif33' Alıntı:açık öğretim sınavlarında görev almak için ne yapmak lazm...
:+1:muhalif33' Alıntı:muhalif33' Alıntı:açık öğretim sınavlarında görev almak için ne yapmak lazm...
????
parayı kes. aldığımız maaşa göre müthiş para. bu sınavlarda gözetmen olabilmek için ayrı bi sınav daha yaparlar bize bu gidişle çünkü öğretmenler bu paraya bu işe balıklama dalar.ferhaterkus' Alıntı:OSYM 91
MEB 43
AÖF 143
Sınavdan önce okula gelen imza sirküsüne görev almak istiyorum diye imza atmalısın hocam.muhalif33' Alıntı:muhalif33' Alıntı:açık öğretim sınavlarında görev almak için ne yapmak lazm...
????
erdalzappa' Alıntı:Sınavdan önce okula gelen imza sirküsüne görev almak istiyorum diye imza atmalısın hocam.muhalif33' Alıntı:muhalif33' Alıntı:açık öğretim sınavlarında görev almak için ne yapmak lazm...
????
baynadir' Alıntı:bana ygs de 3. kez yedek gözetmenlik geldi bu ne iş... kıyak geçiyorlar galiba
...
sen güveni çok kötü sarsmışsınmuhalif33' Alıntı:baynadir' Alıntı:bana ygs de 3. kez yedek gözetmenlik geldi bu ne iş... kıyak geçiyorlar galiba
...
sana pek güvenmiyorlar demek ki![]()
artık öyle değil hesabına yatıyormust-i' Alıntı:50 - 60 TL arası bir miktar.Sınavın bitimine yakın zarf içinde veriyorlar.
KeRASuS_28' Alıntı:sen güveni çok kötü sarsmışsınmuhalif33' Alıntı:baynadir' Alıntı:bana ygs de 3. kez yedek gözetmenlik geldi bu ne iş... kıyak geçiyorlar galiba...
uhaha:
muhalif33' Alıntı:baynadir' Alıntı:bana ygs de 3. kez yedek gözetmenlik geldi bu ne iş... kıyak geçiyorlar galiba
...
muhalif33' Alıntı:arkadaşlar sınava resmi kıyafetle mi gidiyorduk unuttum..
takım elbise, kıavat vs...
must-i' Alıntı:50 - 60 TL arası bir miktar.Sınavın bitimine yakın zarf içinde veriyorlar.