Arkadaşlar elinde Türkçe kullanım kılavuzu olan varsa yollayabilir mi?
gzegen' Alıntı:alakasız olacak ama bu makineden almayi düsünüyorum cok profesyonel olmadan tatilde felan resim cekmek icin tavsiye edermisiniz birde pilleri sarj edip takinca ortalama kac resim ceker 2700 mah la?
leventgenc' Alıntı:ben 2450 mah kullanıyorum gayet uzun gidiyor resim adedi olarak dikkat etmedim ama yarı yolda bırakmaz emin olabilirsin. tahminimce 600-700 arası çekiyorumdur pil bitene kadar. ayrıca kesinlikle tavsiye ederim amatörler için çok güzel bir ürün
doğrudur hocam zaten dikkat etmemiştim hiç kaç resim çektiğime. sallamışım sanırım birazfatihtasoz' Alıntı:leventgenc' Alıntı:ben 2450 mah kullanıyorum gayet uzun gidiyor resim adedi olarak dikkat etmedim ama yarı yolda bırakmaz emin olabilirsin. tahminimce 600-700 arası çekiyorumdur pil bitene kadar. ayrıca kesinlikle tavsiye ederim amatörler için çok güzel bir ürün
600-700 çekmez hocam naptın 300-400 civarıdır eski makinemdi. amatörler için gayet güzeldir gezi hatıra aile fotoğrafları için iyidir ama ilerisi için önermem 3 ay kullanıp profesyonel aldım
leventgenc' Alıntı:doğrudur hocam zaten dikkat etmemiştim hiç kaç resim çektiğime. sallamışım sanırım birazfatihtasoz' Alıntı:leventgenc' Alıntı:ben 2450 mah kullanıyorum gayet uzun gidiyor resim adedi olarak dikkat etmedim ama yarı yolda bırakmaz emin olabilirsin. tahminimce 600-700 arası çekiyorumdur pil bitene kadar. ayrıca kesinlikle tavsiye ederim amatörler için çok güzel bir ürün
600-700 çekmez hocam naptın 300-400 civarıdır eski makinemdi. amatörler için gayet güzeldir gezi hatıra aile fotoğrafları için iyidir ama ilerisi için önermem 3 ay kullanıp profesyonel aldım![]()
hocam bu arada eski makinem demişsiniz. varmı kullanım kılavuzufatihtasoz' Alıntı:600-700 çekmez hocam naptın 300-400 civarıdır eski makinemdi. amatörler için gayet güzeldir gezi hatıra aile fotoğrafları için iyidir ama ilerisi için önermem 3 ay kullanıp profesyonel aldım
leventgenc' Alıntı:hocam bu arada eski makinem demişsiniz. varmı kullanım kılavuzufatihtasoz' Alıntı:600-700 çekmez hocam naptın 300-400 civarıdır eski makinemdi. amatörler için gayet güzeldir gezi hatıra aile fotoğrafları için iyidir ama ilerisi için önermem 3 ay kullanıp profesyonel aldım![]()
hocam size yanlış bilgi vermek istemem Nikkon Coolpix L100 hakkında pek bilgim yok malesef. çok da anlamıyorum açıkçası fotoğrafçılıktan. daha uzman bi arkadaşa sorun isterseniz. Fatihtasoz hocama sorabilirsiniz bence. facebook grubu var ben üye oldum sizi de bekleriz.gzegen' Alıntı:peki Nikon Coolpix L100 mi yoksa bu makinemi ?
leventgenc' Alıntı:Arkadaşlar elinde Türkçe kullanım kılavuzu olan varsa yollayabilir mi?
leventgenc' Alıntı:hocam size yanlış bilgi vermek istemem Nikkon Coolpix L100 hakkında pek bilgim yok malesef. çok da anlamıyorum açıkçası fotoğrafçılıktan. daha uzman bi arkadaşa sorun isterseniz. Fatihtasoz hocama sorabilirsiniz bence. facebook grubu var ben üye oldum sizi de bekleriz.gzegen' Alıntı:peki Nikon Coolpix L100 mi yoksa bu makinemi ?
çok teşekkür ederim hocam. bekliyorum...suvari' Alıntı:Benimki de alakasız olacak galiba ama, ben de yeni aldım makineyi, satmayı düşünüyorum, almak isteyen olursa özelden görüşebiliriz.
Bu arada, şu an yoğunum, ancak bi kaç gün içinde kılavuzun fotoğrafını çekip gönderebilirim.
rica ederim hocam. bilen birisinden öğrenmek en iyidisirfatihtasoz' Alıntı:teşekkürler levent hocam.
l100ü öneririm aradaki 200 250 tl lik fiyat farkı da önemli. nikon kaliteli bir marka dslr like lar içerisinde l100 oldukça iyi konumda s2950 biraz daha düşük kalite olarak ama l100den aşağı kalır fotoğraf çekmez
leventgenc' Alıntı:rica ederim hocam. bilen birisinden öğrenmek en iyidisirfatihtasoz' Alıntı:teşekkürler levent hocam.
l100ü öneririm aradaki 200 250 tl lik fiyat farkı da önemli. nikon kaliteli bir marka dslr like lar içerisinde l100 oldukça iyi konumda s2950 biraz daha düşük kalite olarak ama l100den aşağı kalır fotoğraf çekmez![]()
gzegen' Alıntı:alakasız olacak ama bu makineden almayi düsünüyorum cok profesyonel olmadan tatilde felan resim cekmek icin tavsiye edermisiniz birde pilleri sarj edip takinca ortalama kac resim ceker 2700 mah la?
çok teşekkür ederim hocam. iç mekan çekimleri için beyaz dengesine bir göz atın isterseniz.srpylmz' Alıntı:bende vardı türkçesi evde bulabilirsem taratıp göndereyim
ben sanırım tam ayarını bulamadım iç mekanda çektiğim fotoğraflar bulanık (flashda olsa) dış çekimlerden de uzaktaki çekimlerden de mikro ayarındanda çok memnunum ama iç mekandaki çekimler :S
srpylmz' Alıntı:bende vardı türkçesi evde bulabilirsem taratıp göndereyim
ben sanırım tam ayarını bulamadım iç mekanda çektiğim fotoğraflar bulanık (flashda olsa) dış çekimlerden de uzaktaki çekimlerden de mikro ayarındanda çok memnunum ama iç mekandaki çekimler :S