fotoğraf yükleyemiyorum

Kodla Büyü

hatshepsutpoca

Aktif Üye
arkadaşlar yeni meb panelin kadro kısmına fotoğraf yükleyemiyorum.sürekli boyut hatası veriyor. ama 432*270 de yapıyorum bunda büyük ve küçülk de ancak olmuyor. çözümü nedir?

hatshepsutpoca' Alıntı:
arkadaşlar yeni meb panelin kadro kısmına fotoğraf yükleyemiyorum.sürekli boyut hatası veriyor. ama 432*270 de yapıyorum bunda büyük ve küçülk de ancak olmuyor. çözümü nedir?
Sayın Hocam,

Fotoğraf işlemlerini Photoshopla yaparsan sıkıntı olmuyor.

selcuklu' Alıntı:
hatshepsutpoca' Alıntı:
peki hocam boyutu tam 432*270 olmak zorunda mı?
altındaki boyutları kabul etmiyo daha büyük olanları kabul ediyo anladığım kadarı ile hocam.

evet hocam en az bu boyutlarda olmalı diyor manşet ve kadro fotoğrafları için ve tarayıcı olarak fotoğraf eklerken monzillayı kullanmanızı tavsiye ederim bir arkadaş yazmıştı denedim çok rahat yükledim explorer da boyutu tuttursan bu sefer siyah olyuordu yüklenmeden kaydet e tıkladığım için ama beklesemde gelmiyordu monzillayı bir açtım direk ekledim

hatshepsutpoca' Alıntı:
peki hocam boyutu tam 432*270 olmak zorunda mı?

Hayır öyle bir zorunluluk yok, daha büyük olabilir ben 800x600 yüklüyorum. Resim yüklerken croplama yapabiliyorsunuz zaten istediğiniz bölgeyi. O seçim yapılmayınca fotoğraf siyah görülebiliyor.

yalnız arkadaşlar ben de o boyutlardan büyük fotoğrafları da kabul etmiyor. yine fotoğrafınız 432*230 da büyük olmalıdır hatası veriyor. chrome kullanıyorum.

ben öğretmen fotoğrafları hariç diğer tüm fotoğrafları 500*375 boyutunda ekliyorum eklediğim fotoğraflar genelde 160 kb oluyor, daha hiç sorun yaşamadım..

hatshepsutpoca' Alıntı:
yalnız arkadaşlar ben de o boyutlardan büyük fotoğrafları da kabul etmiyor. yine fotoğrafınız 432*230 da büyük olmalıdır hatası veriyor. chrome kullanıyorum.
Galeriden fotoğraf eklerken Fotoğraf Türü olarak ne seçiyorsunuz?

Ben de fotoğraf yükleyemiyorum arkadaşlar. Mozillanın son sürümünde çalışıyorum, yukarıdaki boyutları da denedim haaaala olmuyor sinir etti beni. Bir tek photoshopta denemedim (evden deneyebilmek için) bunun dışında bildiği başka yöntem olan var mı?

yedeklem' Alıntı:
Ben de fotoğraf yükleyemiyorum arkadaşlar. Mozillanın son sürümünde çalışıyorum, yukarıdaki boyutları da denedim haaaala olmuyor sinir etti beni. Bir tek photoshopta denemedim (evden deneyebilmek için) bunun dışında bildiği başka yöntem olan var mı?
Hocam photoshop diye bir zorunluluğunuz yok, paint veya picture maneger ile kolaylıkla kabul ediyor. Sizin panelde yüklenmiyor olması ilginç bu arada.

yedeklem' Alıntı:

hocam google chrome da denediniz mi? Birde fotoğraflarınızın hafıza boyutu ne kadar?

hemenyardim' Alıntı:
yedeklem' Alıntı:
Hocam photoshop diye bir zorunluluğunuz yok, paint veya picture maneger ile kolaylıkla kabul ediyor. Sizin panelde yüklenmiyor olması ilginç bu arada.
Picture managerda da denedim hocam sürekli hata veriyor. Bence de ilginç

kaybil' Alıntı:
yedeklem' Alıntı:

hocam google chrome da denediniz mi? Birde fotoğraflarınızın hafıza boyutu ne kadar?
Chromeda da denedim İe'de de denedim. Hep hata veriyor. fotoların boyutlarını küçültüyorum ama acaba yeteri kadar mı küçülmüyor diycem 150 kb tan 13 kb kadar küçülttüm yine de olmadı ya anlamış değilim. Siteden bir resim boyutlandırma programı indirdim onda yeniden boyutlandırıp yeniden yükledim yine hata veriyor :verymad:

Bende de günlerdir aynı sıkıntı var denemediğim resim boyutu kalmadı. En son forumda bi arkadaşın paylaştığı programla boyutlandırıp yükledim yine reimler gözükmüyo:(

mozilla , chrome da denedim 357*268 boyutunda ki resimi yükleyemiyo
sorunu çözenler yardım edin

arkadaşlar çıldıracağım, yardım lütfen Kadromuz kısmına müdür ve müdür yardımcısının fotoğrafını galeriye "kadro" olarak eklediğim resimleri, eklemek istiyorum resmi göreüyor ama ekle seçeneği gibi bir şey yok... galeriye ne olarak ekleyeceğiz? manşet haberleri mi, genel mi, kadro mu? bunlardan her birini denedim fotolar eklenyor ama "kadromuz" kısmından "+" basıp eklemem gerekirken sadece kapat ve galeriye foto ekle çıkıyor. sorun mu var acaba?

thalassa' Alıntı:
arkadaşlar çıldıracağım, yardım lütfen Kadromuz kısmına müdür ve müdür yardımcısının fotoğrafını galeriye "kadro" olarak eklediğim resimleri, eklemek istiyorum resmi göreüyor ama ekle seçeneği gibi bir şey yok... galeriye ne olarak ekleyeceğiz? manşet haberleri mi, genel mi, kadro mu? bunlardan her birini denedim fotolar eklenyor ama "kadromuz" kısmından "+" basıp eklemem gerekirken sadece kapat ve galeriye foto ekle çıkıyor. sorun mu var acaba?
aynı sorun bende de var.

ben kendi yaptığım şekli anlatayım: içerik yönetimi - idari kadro menüsünden kadro ekle dedim. resim kutusunun yanındaki + ya bastım. ordan "albüm" yazan galeriyi seçebilirsiniz. ben "idari kadro" diye bi foto galeri oluşturmuştum onu seçtim. galeriye fotoğraf ekle dedim. fotoğraf türü "idari kadro" olacak. fotoğrafı ekledim. resme çift tıklayınca da olması gereken kutucuğa geldi.
ama şu da var. bir kaç gün boyunca aynı işlemi yapmama rağmen resimler görünmedi, sonra düzeldi. umarım yardımı olur

teşekkürler hocam bende aynı yöntemi ortaokul sitemde yapıyorum ama ilkokul sitesinde idari kadro bölümü gözükmüyor sorun orda:)

BBNET
Geri