hatshepsutpoca
Aktif Üye
arkadaşlar yeni meb panelin kadro kısmına fotoğraf yükleyemiyorum.sürekli boyut hatası veriyor. ama 432*270 de yapıyorum bunda büyük ve küçülk de ancak olmuyor. çözümü nedir?
Sayın Hocam,hatshepsutpoca' Alıntı:arkadaşlar yeni meb panelin kadro kısmına fotoğraf yükleyemiyorum.sürekli boyut hatası veriyor. ama 432*270 de yapıyorum bunda büyük ve küçülk de ancak olmuyor. çözümü nedir?
altındaki boyutları kabul etmiyo daha büyük olanları kabul ediyo anladığım kadarı ile hocam.hatshepsutpoca' Alıntı:peki hocam boyutu tam 432*270 olmak zorunda mı?
Aynen Sayın Hocam.selcuklu' Alıntı:altındaki boyutları kabul etmiyo daha büyük olanları kabul ediyo anladığım kadarı ile hocam.hatshepsutpoca' Alıntı:peki hocam boyutu tam 432*270 olmak zorunda mı?
selcuklu' Alıntı:altındaki boyutları kabul etmiyo daha büyük olanları kabul ediyo anladığım kadarı ile hocam.hatshepsutpoca' Alıntı:peki hocam boyutu tam 432*270 olmak zorunda mı?
hatshepsutpoca' Alıntı:peki hocam boyutu tam 432*270 olmak zorunda mı?
Galeriden fotoğraf eklerken Fotoğraf Türü olarak ne seçiyorsunuz?hatshepsutpoca' Alıntı:yalnız arkadaşlar ben de o boyutlardan büyük fotoğrafları da kabul etmiyor. yine fotoğrafınız 432*230 da büyük olmalıdır hatası veriyor. chrome kullanıyorum.
hemenyardim' Alıntı:Galeriden fotoğraf eklerken Fotoğraf Türü olarak ne seçiyorsunuz?hatshepsutpoca' Alıntı:yalnız arkadaşlar ben de o boyutlardan büyük fotoğrafları da kabul etmiyor. yine fotoğrafınız 432*230 da büyük olmalıdır hatası veriyor. chrome kullanıyorum.
hatshepsutpoca' Alıntı:hocam peki öğretmen fotolarını kaç yapıyorsunuz?
teşekkürler sayın hocamkaybil' Alıntı:hatshepsutpoca' Alıntı:hocam peki öğretmen fotolarını kaç yapıyorsunuz?
147*190 boyutunda yapıyorum hocam
Hocam photoshop diye bir zorunluluğunuz yok, paint veya picture maneger ile kolaylıkla kabul ediyor. Sizin panelde yüklenmiyor olması ilginç bu arada.yedeklem' Alıntı:Ben de fotoğraf yükleyemiyorum arkadaşlar. Mozillanın son sürümünde çalışıyorum, yukarıdaki boyutları da denedim haaaala olmuyor sinir etti beni. Bir tek photoshopta denemedim (evden deneyebilmek için) bunun dışında bildiği başka yöntem olan var mı?
yedeklem' Alıntı:Ben de fotoğraf yükleyemiyorum arkadaşlar. Mozillanın son sürümünde çalışıyorum, yukarıdaki boyutları da denedim haaaala olmuyor sinir etti beni. Bir tek photoshopta denemedim (evden deneyebilmek için) bunun dışında bildiği başka yöntem olan var mı?
Picture managerda da denedim hocam sürekli hata veriyor. Bence de ilginçhemenyardim' Alıntı:Hocam photoshop diye bir zorunluluğunuz yok, paint veya picture maneger ile kolaylıkla kabul ediyor. Sizin panelde yüklenmiyor olması ilginç bu arada.yedeklem' Alıntı:Ben de fotoğraf yükleyemiyorum arkadaşlar. Mozillanın son sürümünde çalışıyorum, yukarıdaki boyutları da denedim haaaala olmuyor sinir etti beni. Bir tek photoshopta denemedim (evden deneyebilmek için) bunun dışında bildiği başka yöntem olan var mı?
Chromeda da denedim İe'de de denedim. Hep hata veriyor. fotoların boyutlarını küçültüyorum ama acaba yeteri kadar mı küçülmüyor diycem 150 kb tan 13 kb kadar küçülttüm yine de olmadı ya anlamış değilim. Siteden bir resim boyutlandırma programı indirdim onda yeniden boyutlandırıp yeniden yükledim yine hata veriyor :verymad:kaybil' Alıntı:yedeklem' Alıntı:Ben de fotoğraf yükleyemiyorum arkadaşlar. Mozillanın son sürümünde çalışıyorum, yukarıdaki boyutları da denedim haaaala olmuyor sinir etti beni. Bir tek photoshopta denemedim (evden deneyebilmek için) bunun dışında bildiği başka yöntem olan var mı?
hocam google chrome da denediniz mi? Birde fotoğraflarınızın hafıza boyutu ne kadar?
aynı sorun bende de var.thalassa' Alıntı:arkadaşlar çıldıracağım, yardım lütfen Kadromuz kısmına müdür ve müdür yardımcısının fotoğrafını galeriye "kadro" olarak eklediğim resimleri, eklemek istiyorum resmi göreüyor ama ekle seçeneği gibi bir şey yok... galeriye ne olarak ekleyeceğiz? manşet haberleri mi, genel mi, kadro mu? bunlardan her birini denedim fotolar eklenyor ama "kadromuz" kısmından "+" basıp eklemem gerekirken sadece kapat ve galeriye foto ekle çıkıyor. sorun mu var acaba?