hocam dini anlamda insanların kafası karışır diye mi rahatsız oldunuz. mesela bu mesaj beni araştırmaya sevk etti, kafam karışmadı.hocamın yazdığı tarihi bir bakış, kendisi dememiş kiinsanları bu şekilde manipule edemezsiniz, ne yaptığınız sizi ilgilendirir ama gelip burda milletin kafasını karıştırmayın, cümleleriniz hep kesik kesik konuşacaksanız bi anlam bütünlüğü oluşturun yarım bırakıp insanları manipule etmeye çalışıyorsunuz sadece, tevbe suresi 34. ayetinde durum aaçık bi şekilde özetlenmiş, sen altını kazan zekatını ver sorun yok. kafasını karıştırıyormuş muş muş o zaman zekat neden var kafanı karıştırmaz zekat versen. Kazanıyorda paylaşamıyorsan bencilsen o zman kafan karışır tabiki, sonuçta islam dini mantık dini.
34. Ayeti'de okur ve anlarsanız 35. Ayette neden öyle dediğini anlarsınız.Biriktireceğim ama tevbe suresi 35.ayet kafamı karıştırıyor.
Bu borsa, hisse senedi işlerine hiç girmedim.Acaba gayrimenkul sertifikası alsam mı niyetim ev almak da değil.Biriksin gitsin şansımıza artık.Alan oldu mu?
Neden hocam?Tarla almayinda ne alirsaniz alin
Çok zaman isteyen birşey. Torunlar dua etsin dersen uygundur.Neden hocam?
evet tarla zaman istiyor.Çok zaman isteyen birşey. Torunlar dua etsin dersen uygundur.