Nasıl yapıldığını bilmediğiniz ve örnek istyediğinizi uygun bir dille söyleyin.sblyilmaz' Alıntı:yaa benim mudur istiyor hatta 4357 sayılı kanun gereği işlem yapacam diyor
Srebrenitsa' Alıntı:Saatlik de istiyor mu işgüzar adam?
Hocam kusura bakmayın ben dahil hepimiz yazarken çok dikkat etmiyoruz Türkçe'nin doğru kullanılmasına.Ya da hızlı yazarken yazım yanlışları yapıyoruz.Bunlar normal.Özellikte forumlarda normal kabul ediyoruz ve ben dahil hepimiz böyle dikkat etmeden yazıyoruz.Ama sizden alıntı yaptığım mesajınız da iki adet "de"niz ayrı yazılması gerekirken "de"leri birleşik yazmışsınız.Kısa bir cümlede yaptığınız aynı hatayı görünce göstermek istedim.Umarım yanlış anlamazsınız.asbirin' Alıntı:benim müdürümde istedi. ben yaptığım çalışmaları günlük kayıt altına almıştım. dün itibaıyla teslim ettim müdürümde tşk etti.
asbirin' Alıntı:yaptığım çalışmaları kayıt altına almıştım sibel hanım. yani bu gün bit odasında ne yapmışsam, diyelimki 6/ f sınıfın aldım sınıfa öğretmenine imzalattım. idari işlerde çalışmışsam mdr yardımcım aimzalatmıştım. mevzuatta yok ama gün gelir birileri soruyor işte burası türkiye helede idare ile sorun varsa oh ne ala. tedbiri mekanda fayda var demişler ya ondan yani.