formator gunluk rapor

Kodla Büyü
Günlük rapor yazmanın sizin göreviniz olduğunu ispatlasın, sizde yazın gunluk raporunuzu bence!

sblyilmaz' Alıntı:
yaa benim mudur istiyor hatta 4357 sayılı kanun gereği işlem yapacam diyor
Nasıl yapıldığını bilmediğiniz ve örnek istyediğinizi uygun bir dille söyleyin.
Bir de Eğitici Formaör arkadaşlara danışın..

benim müdürümde istedi. ben yaptığım çalışmaları günlük kayıt altına almıştım. dün itibaıyla teslim ettim müdürümde tşk etti.

asbirin mevzuatta olmayan birseyi nasıl kayıt altına alıyorsun? kendi kendine ben gunluk plan-rapor mu hazırlayım dedin?

yaptığım çalışmaları kayıt altına almıştım sibel hanım. yani bu gün bit odasında ne yapmışsam, diyelimki 6/ f sınıfın aldım sınıfa öğretmenine imzalattım. idari işlerde çalışmışsam mdr yardımcım aimzalatmıştım. mevzuatta yok ama gün gelir birileri soruyor işte burası türkiye helede idare ile sorun varsa oh ne ala. tedbiri mekanda fayda var demişler ya ondan yani.

sayın hocalar burdan konusması kolay tabi de bırakın işlem yapsın ne olacak bakalım korkmayın bi bk olmaz işlem yapmayla siz sendikanız yoksa bi sendikayla görüşün ve üye olun

yıllık çalışma planın,aylık çalışma planın ve bt kullanım planı olur.Bu kadar.Rapor diyorsanız o da aylık rapor olur bu kadar.Onun dışında lab evraklarını zaten biliyorsunuzdur.

Günlük plan gibi bir şey madem lazımdı da daha yeni mi aklına gelmiş süper zekalı müdürünuzün.Öyle günlük plan gibi şu şu yapılacak diye ders planı yapardık sonra müdür imzalardı o planı.O zamanında istemediği için(bu zamandan kastım görevlendirme tarihinizin başından beri olan zaman)o da suçlu çıkar ...dı ama zaten sizin günlük plan gibi birşey yapma yükümlülüğünüz olmadığı için tehditi kof bir tehdit.hatta konusu itibariyle gelmiş geçmiş en komik tehditlerden biri. :D

Aranızda problem olduğu aşikar.Eğer yoksa bile bugünden sonra olsun lütfen.Bu konuda elinden geleni ardına koymasın.bir şey olmaz.Ama başka açığınız varsa ki olsa bulurdu herhalde.En azından bu kadar komik bir gerekçe ile tehdit etmezdi.

asbirin' Alıntı:
benim müdürümde istedi. ben yaptığım çalışmaları günlük kayıt altına almıştım. dün itibaıyla teslim ettim müdürümde tşk etti.
Hocam kusura bakmayın ben dahil hepimiz yazarken çok dikkat etmiyoruz Türkçe'nin doğru kullanılmasına.Ya da hızlı yazarken yazım yanlışları yapıyoruz.Bunlar normal.Özellikte forumlarda normal kabul ediyoruz ve ben dahil hepimiz böyle dikkat etmeden yazıyoruz.Ama sizden alıntı yaptığım mesajınız da iki adet "de"niz ayrı yazılması gerekirken "de"leri birleşik yazmışsınız.Kısa bir cümlede yaptığınız aynı hatayı görünce göstermek istedim.Umarım yanlış anlamazsınız.

asbirin' Alıntı:
yaptığım çalışmaları kayıt altına almıştım sibel hanım. yani bu gün bit odasında ne yapmışsam, diyelimki 6/ f sınıfın aldım sınıfa öğretmenine imzalattım. idari işlerde çalışmışsam mdr yardımcım aimzalatmıştım. mevzuatta yok ama gün gelir birileri soruyor işte burası türkiye helede idare ile sorun varsa oh ne ala. tedbiri mekanda fayda var demişler ya ondan yani.

böyle bir sorumluluğumuz yok ancak tebrik ederim sizi defter veya bilgisayarda bir dosya tutmak gayet mantıklı... hem siz ne yaptığınızı, ne yapmadığınızı görürsünüz hem de isteyene gösterme imkanı bulursunuz... Zihinsel olarakta rahatlık vereceğine eminim...Ben yapılacak işler diye tutuyorum ama işim bitince tuttuğum kağıdı atıyorum :D :D

BBNET
Geri