Bir daha formatörlük yapamayacaksınız hocam... Geçmiş olsun...erkutalp' Alıntı:Arkadaşlar bildiğiniz gibi artık eğitici formatörler tarafından teftiş ediliyoruz. Bu teftişlerde en yüksek puan alan arkadaşları merak ediyorum. Ben 65 aldım, çokmu başarısız sayılıyorum yoksa, bu puan neyi ifade ediyor ? :wink:

bilisim_34' Alıntı:Bir daha formatörlük yapamayacaksınız hocam... Geçmiş olsun...erkutalp' Alıntı:Arkadaşlar bildiğiniz gibi artık eğitici formatörler tarafından teftiş ediliyoruz. Bu teftişlerde en yüksek puan alan arkadaşları merak ediyorum. Ben 65 aldım, çokmu başarısız sayılıyorum yoksa, bu puan neyi ifade ediyor ? :wink:![]()
![]()
i_ersen' Alıntı:ya nasıl eğitici formatör teftiş edebilir? böyle bir yetkisi yok eğitici formatörlerin...
son üç sene 94 -94 -96erkutalp' Alıntı:Arkadaşlar bildiğiniz gibi artık eğitici formatörler tarafından teftiş ediliyoruz. Bu teftişlerde en yüksek puan alan arkadaşları merak ediyorum. Ben 65 aldım, çokmu başarısız sayılıyorum yoksa, bu puan neyi ifade ediyor ? :wink:

Hocam sıkma canını birşey ifade etmiyor o puanlar... Sen yine yaparsın formatörlüğünü... Bulmuşlar 8-5 çalışan amele bırakırlar mı sanıyorsun...erkutalp' Alıntı:bilisim_34' Alıntı:Bir daha formatörlük yapamayacaksınız hocam... Geçmiş olsun...erkutalp' Alıntı:Arkadaşlar bildiğiniz gibi artık eğitici formatörler tarafından teftiş ediliyoruz. Bu teftişlerde en yüksek puan alan arkadaşları merak ediyorum. Ben 65 aldım, çokmu başarısız sayılıyorum yoksa, bu puan neyi ifade ediyor ? :wink:![]()
![]()
Ne yapıcaz ozaman formatörlük yapamıycazda 8 saat ders ile yatıcazmı, valla bana uyar. Eklemeyi unuttum, ozaman kendilerine artık başka amele bulsunlar ben yeterince tamircilik vs. malum konulardan yaptım :x
Hocam ne semineri...? Arkadaş Bilişim Teknolojileri Öğretmeni zaten... Ameleliğin semineri mi olur...yamandogan' Alıntı:kolay kolayda 60 altında vermiyorlar soruşturma falan açmamak için

eğitici formatörlerin teftiş edip puan verdiğini ilk defa duyuyorum.erkutalp' Alıntı:zizu_ ve sami öğretmenim bunun müfettişler ile alakası yok, eğitici formatörler teftiş ediyor. illlerde yada ilçelerde bulunan.
Srebrenitsa' Alıntı:Geçen sene bana da geldiler, kaç verdiler bilmiyorum. MEB'in her projesine atlayacakmışız. Görevimiz buymuş.

30 üzerindendir hocam...aak' Alıntı:ilk kez formatörlük yapıyorum teftişe geldiler lab kullanım kayıtlarıyla ilgili belgeler sordular olanı gösterdim 29 almışım. eksikleri tamamla dediler gittiler. puan 100 üzerinden değil dediler de kaç üzerinden bilmiyorum
1 puan eksik de nazar boncuğudur... Bizim gibi çalışan başka branş var mı ki...? Her işi yapıyoruz maşallah...eee deli tuttuğunu durumu oluştu galibabilisim_34' Alıntı:Hocam sıkma canını birşey ifade etmiyor o puanlar... Sen yine yaparsın formatörlüğünü... Bulmuşlar 8-5 çalışan amele bırakırlar mı sanıyorsun...erkutalp' Alıntı:bilisim_34' Alıntı:Bir daha formatörlük yapamayacaksınız hocam... Geçmiş olsun...erkutalp' Alıntı:Arkadaşlar bildiğiniz gibi artık eğitici formatörler tarafından teftiş ediliyoruz. Bu teftişlerde en yüksek puan alan arkadaşları merak ediyorum. Ben 65 aldım, çokmu başarısız sayılıyorum yoksa, bu puan neyi ifade ediyor ? :wink:![]()
![]()
Ne yapıcaz ozaman formatörlük yapamıycazda 8 saat ders ile yatıcazmı, valla bana uyar. Eklemeyi unuttum, ozaman kendilerine artık başka amele bulsunlar ben yeterince tamircilik vs. malum konulardan yaptım :x
niye BIZ KerIzmIyIz SEVGILIIIMMMSrebrenitsa' Alıntı:Geçen sene bana da geldiler, kaç verdiler bilmiyorum. MEB'in her projesine atlayacakmışız. Görevimiz buymuş.