Libertad' Alıntı:Arkadaşlar iki aracı en üst sınıflarında değerlendirdiğimizde fusion mu yoksa fiesta mı tercih olunur?(Sağlamlık,donamım,ikinci el,yedek parça,vs)
dorian' Alıntı:Libertad' Alıntı:Arkadaşlar iki aracı en üst sınıflarında değerlendirdiğimizde fusion mu yoksa fiesta mı tercih olunur?(Sağlamlık,donamım,ikinci el,yedek parça,vs)
Alakasız bir karşılaştırma olur ikisini karşılaştırmak... Çocuklu aileysen fusion tam sana göre, tek çocuk varsa fiesta uygun, yada benim gibi paraya kıyıp Volvo xc60 alacaksın... 8) :lol:
Sağlamlık eşit, donanım eşit ikinci el eşit, yedek parça eşit...
wertyu6' Alıntı:dorian' Alıntı:Libertad' Alıntı:Arkadaşlar iki aracı en üst sınıflarında değerlendirdiğimizde fusion mu yoksa fiesta mı tercih olunur?(Sağlamlık,donamım,ikinci el,yedek parça,vs)
Alakasız bir karşılaştırma olur ikisini karşılaştırmak... Çocuklu aileysen fusion tam sana göre, tek çocuk varsa fiesta uygun, yada benim gibi paraya kıyıp Volvo xc60 alacaksın... 8) :lol:
ne kadar kıymamız gerekiyo xc60 için?
kafkas' Alıntı:wertyu6' Alıntı:dorian' Alıntı:Libertad' Alıntı:Arkadaşlar iki aracı en üst sınıflarında değerlendirdiğimizde fusion mu yoksa fiesta mı tercih olunur?(Sağlamlık,donamım,ikinci el,yedek parça,vs)
ne kadar kıymamız gerekiyo xc60 için?
Kurban Bayramlarında 50 sene büyükbaş 100 sene küçükbaş kesmemek lazım sahibinden.com a göreuhaha:
Hocam gelişine vole vurmuş xc 60 aldığına göre.
:+1:
Saygılar
dorian' Alıntı:Libertad' Alıntı:Arkadaşlar iki aracı en üst sınıflarında değerlendirdiğimizde fusion mu yoksa fiesta mı tercih olunur?(Sağlamlık,donamım,ikinci el,yedek parça,vs)
dorian' Alıntı:Estağfurullah, tabi ki sadece öğretmen maaşı yetmiyor... :cry: Keşke yetse de memleketim sadece Reno Fiat tanımasa ha bi de Ford Hyundai
Öğretmenliğin yanında ek işte yapmak gerek...
:lol:wertyu6' Alıntı:dorian' Alıntı:Estağfurullah, tabi ki sadece öğretmen maaşı yetmiyor... :cry: Keşke yetse de memleketim sadece Reno Fiat tanımasa ha bi de Ford Hyundai
Öğretmenliğin yanında ek işte yapmak gerek...
Ne gibi işler hocam?